nlc.hu
Aktuális
5. Rahu: Oroszlán, Kétu: Vízöntő

5. Rahu: Oroszlán, Kétu: Vízöntő

 

5. Rahu: Oroszlán, Kétu: VízöntőElőző életben: Mindig mást akart, mint a többiek, ezért nehezebben tudott kapcsolatokat kötni. Szerette “osztani az észt”, másoknak megmondani, hogy mit tegyenek, miközben a saját életében nem tudott rendet teremteni. Nem állt távol tőle a szélhámos viselkedés, szívesen játszott mások érzelmeivel, mert a változatosság szórakoztatta. Így aztán magára maradt, és ezt úgy élte meg, mint aki egyedül van a világban.

Jelen életben: Még kísérti a múlt: sokszor érzi úgy, hogy önnek kell mások számára irányt mutatni. Feladata, hogy megpróbáljon a környezetéhez alkalmazkodni, és ha vezető pozícióba kerül, akkor döntéshozatal előtt meg kell hallgatnia mások véleményét. A családtagokkal szorosabb kapcsolatot kellene ápolnia, még akkor is, ha nekik van nagyobb szükségük önre.

Jövő életben: Nagyobb hatalom összpontosul majd a kezében, amelyet nem önző célokra használ, hanem arra, hogy segítséget nyújtson az elesetteknek. Egészen különleges optimizmus lengi át az egyéniségét, mindent a pozitív oldalról közelít meg. Támasza lesz a párjának, aki, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretné, gyorsan elcsügged.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top