Aktuális

6. Rahu: Szűz, Kétu: Halak

 

6. Rahu: Szűz, Kétu: HalakElőző életben: Szépre és szeretetre éhes, remegő lelkű ember volt, aki mindenkin segített, és aki az igazságtalanság ellen felemelte a szavát. Ezért előfordult, hogy be is törték a fejét. Tele volt álmokkal, imádta a színházat, a művészeteket. Mivel különleges szín- és formaérzéke volt, előfordulhatott, hogy valamelyik művészeti ágban jeleskedett. A szerelemben sok csalódás érte, és a plátói kapcsolatok sem álltak távol tőle.

Jelen életben: Ki nem állhatja a közönséges embereket, utálja a veszekedéseket. Időnként szüksége van egy kis elvonulásra, hogy egyedül legyen. Az egyedülléttől amúgy sem fél, mert nem magányként éli meg. Szerelmi életét a jelenben a titkok lengik körül. Ha rátalált az igazira, és családot alapított, azokhoz hűséges, és az ő boldogságukat tartja szem előtt.

Jövő életben: Sokan önzőnek tartják, ami nem teljesen fedi a valóságot. Vigyáz arra, amit megszerzett, és biztosítani akarja saját maga részére mindazt, amire szüksége lesz öregkorára. Ám közben jótékonykodik is, csak ezeket a cselekedeteket nem veri nagydobra. Szerelmi ügyei zavarosak lehetnek, aminek oka, hogy saját maga sincs tisztában a saját érzelmeivel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top