Aktuális

7. Rahu: Mérleg, Kétu: Kos

 

7. Rahu: Mérleg, Kétu: KosElőző életben: Erőszakos, agresszív ember volt, aki ha egyszer valamit kitalált, azt végre akarta hajtani. Fontos volt, hogy mindenben első legyen, ha valami mégsem úgy alakult, ahogy azt szerette volna, elcsüggedt, és félbehagyta az egészet. A szerelemben hódító és bódító volt, egyik virágról a másikra szállt, amelyet nem tartott titokban. Hiába volt pénze, rosszul bánt vele.

Jelen életben: Békére törekvő, kis igényű, előzékeny ember, akinek fontos, hogy szép környezet, szép tárgyak vegyék körül. Tudja, hogy bizonyos dolgokban nincs értelme a másik emberrel szembeszállni, harcolni, mert az idő mindent megold. Imád szórakozni, ha nem szórakozóhelyen, akkor barátoknál vagy barátokkal tölti az időt.

Jövő életben: Minden valószínűség szerint vezető pozíciót fog betölteni, ahol szükség van a harcolni tudásra és a diplomáciai képességekre. Mindezzel rendelkezni fog, hiszen az egyiket az előző életből, a másikat a jelenből hozza. A magánélete rendezetlen lesz, mert olykor nem tudja, hogy kit vagy mit akar.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top