Aktuális

Így táncol a politikus – értékeld Gyurcsányt és társait!

Feneket ki, hasat be, emeld a lábad, széles mosoly! És jobbra egy-két-há, balra egy-két-há. Némelyik politikusnak nem ártana egy táncóra. Nézd meg a parkett ördögeit, és megszavazhatod, kinek a csípőmozgása a legmeggyőzőbb!

Medvegyevre igencsak erősen hatott a Barack Obamánál tett amerikai látogatása. Az orosz elnökről ugyanis a héten előkerült egy videó, amin régi osztálytársaival bulizik: a fényes-öltönyös politikus az American Boysra úgy dobálta lábait, mintha tűzön járna. Vajon Obama cserébe mikor fogja a Tatu együttes egyik dance slágerére ropni a Fehér Ház kertjében?

 

Mi sem panaszkodhatunk, Gyurcsány Ferenc tánca is maximálisan megihlette az internetezőket. Azóta, hogy napvilágot látott a volt miniszterelnök táncos kisfilmje – ami egyébként szinten nem egyedi ötlet, Hugh Grant táncolt így az Igazából szerelem című moziban –, több tucat vágott verzió került fel belőle a világhálóra. Gyurcsány már nemcsak a Girls Aloud dallamaira rázza a csípőjét, hanem egy roma nótára, és egy Queen-slágerre is.

 

 

George W. Bush egykori amerikai elnököt kész tények elé állítottak a Fehér Házban fogadott afrikai vendégei, akik meg akarták táncoltatni az ország első emberét. Bush bármilyen szorult helyzetbe kerül, bizony feltalálja magát, de mivel érezhetően nem a tánc az erőssége, hagyta leégni szintén kétballábas feleségét, és inkább dobolni kezdett. „Csak a kezemet figyeljék!”

 

 

Az amerikai külügyminiszter is mindent megtesz, hogy mosolyt csaljon az arcokra. Hillary Clintonról több olyan videó is megtalálható a világhálón, ahol fenekét kitolva riszálja magát karneváli hangulatban.

 

 

Legyünk őszinték! A 2010-es választások mélypontja volt, amikor az MDF miniszterelnök-jelöltje, Bokros Lajos az egyik kereskedelmi tévében ropta és még énekelt is hozzá, igazi halandzsanyelven. Jó példa arra, hogy ami szimpatikus a tengerentúlon, az finoman szólva is inkább negatív kritikát kap itthon.

 

 

A(z) “Melyik politkus tánca a legszimpatikusabb?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Gyurcsány Ferenc

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top