Aktuális

Kizuhant a kilencedik emeletről egy kislány

Állítólag a nagymamája vigyázott arra a másfél éves gyerekre, aki egy panelház kilencedik emeletéről zuhant ki szerdán Budapesten. A mentők megpróbálták újraéleszteni, de belehalt sérüléseibe.
 Szülők, akik elveszítették gyermeküket

Nem sikerült újraéleszteni azt a kislányt, aki szerdán dél körül zuhant ki Újpesten a Virág utca egyik panelházának kilencedik emeletéről. A mentősök pár perc alatt a helyszínen voltak, és a másfél év körüli gyermeket fél órán keresztül próbálták újraéleszteni – mondta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője a Nők Lapja Cafénak.

Fotónk illusztráció
Fotónk illusztráció

A helyszínre két speciális mentőegység is érkezett, de a kislány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy nem tudták megmenteni az életét – tette hozzá a szóvivő, aki szerint a kislánynak koponyasérülése, és belső sérülései is voltak. A történtek miatta kislány édesanyja sokkot kapott, de őt nem kellett kórházba szállítani.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztályán a kérdésünkre azt válaszolták, hogy először be kell fejezni a helyszínelést, és a tanúk kihallgatását, csak ezt követően döntenek a további lépésekről. Az biztos, hogy eljárás indul az ügyben a haláleset miatt – tették hozzá.

Egyes értesülések szerint a gyerekre a nagymamája vigyázott, ezt az információt a rendőrség még nem erősítette meg.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top