Aktuális

Természetes szépség az alapoktól

A természetesség iránti vágy a nők nagy részénél az egész életet átható törekvés. Nap mint nap arra vágyunk, hogy a divatos ruhák és a trendi smink ne takarja el azt a nőt, akik mi valójában vagyunk. De hogyan lehet elérni, hogy önmagunk természetességét se veszítsük el, miközben a divatról sem maradunk le?

Természetes szépség az alapoktól

Az idei szezonban szerencsénk van, hiszen a tervezők újraálmodták a természetesség fogalmát és szafari stílusú ruhákba, könnyed gesztenyebarna lenvászonba és lenge ekrü ingekbe öltöztették.

Azért is szeretjük a természetes stílust, mert nemcsak kényelmes, de sokféleképpen variálható is. Az egyszerűbb szabásvonalú ruhákat kombinálhatjuk virágos kiegészítőkkel, míg egy lenvászon nadrág-ing kombinációt feldobhatunk egy bőrből készült saruval és egy rattantáskával.

Célszerű bőrünket felkészíteni a meleg nyári napokra. Ilyenkor sok ápolást igényel, hiszen akár nyaralunk, akár a városban sétálunk, a napsütés könnyen rongálhatja arcbőrünket.

Ahhoz, hogy egyenletesen barnuljunk le, érdemes az otthon is megtalálható természetes anyagokból hetente egyszer arcradírt használni. Egyik kedvencünk lehet a kristálycukor és olívaolaj kombináció, ami amellett, hogy finoman eltávolítja az elhalt bőrt, táplálja és ápolja is a mélyebb rétegeket.

Természetes szépség az alapoktól

Testünk többi részéről se feledkezzünk meg. Körmeinket a legtermészetesebb hatás kedvéért érdemes a most nagyon népszerű nude árnyalatok egyikével kifesteni. A szandálszezonban semmi sem hat természetesebbnek egy ápolt, francia pedikűrnél, így akár a strandra, akár irodába megyünk, mindig jól nézünk ki.

Természetes szépség az alapoktólA természetesség iránti vágy – akár a szépségápolásban, akár a divatban – azonban belülről fakad. Akinél ez igény, annál a mindennapi táplálkozásban, a napi folyadékbevitelben és egyáltalán a hétköznapok és az ünnepnapok minden momentumában jelen van.

Ezek között ne feledkezzünk meg az apró finomságokról sem – legyen szó édes vagy sós változatról –, amelyek feldobnak egy délutáni beszélgetést vagy kávézást. Immár ezen kényeztető falatok is a rendelkezésünkre állnak, természetes, natúr formában.

 

További információk!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top