nlc.hu
Aktuális
Fuss csapatban a sikerért!

Fuss csapatban a sikerért!

Május 15-én lesz az ország legnagyobb váltófutó eseménye! A 18. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltón számos lehetőséget kínálunk, hogy egy sportos napot tölts jó társaságban.

3 távon indulhattok váltóban – gyűjtsd össze a sportos kedvű ismerőseidet, és fussatok együtt a barátság versenyén!

Budapest belvárosában, a Parlamenttől indulva 6 fős váltóban futhattok maratoni távot (6 x 7032,5 m), 3 fős váltóban félmaratont (3 x 7032,5 m) teljesíthettek, a rövid távok kedvelőinek pedig a 3 fős minimaraton váltót ajánljuk (3 x 2011 m).

Ha pedig még ezeknél is komolyabb kihívást keresel, akkor ott az egyéni félmaraton (21 km)!

A versenyközpontot, ahol még az esemény napján is tudsz nevezni reggel 8-tól (legkésőbb az adott futam rajtja rajt előtt fél órával), a Kossuth téren, a METESZ Székházban találod, a metrókijárat mellett.

A rajtok időpontjai:

9.30: minimaraton váltó 11.00: a félmaraton- és a maratonváltó csapatok, és az egyéni indulók a maraton tervezett összidejének megfelelő zónákból:

o        3 órán belül

o        3 óra – 3 óra 30 perc között

o        3 óra 30 perc – 4 óra között

o        4 óra fölött

Fuss csapatban a sikerért!

 

A 18. K&H olimpiai maraton és félmaraton váltón a Budapest Sportiroda – BSI ismét adománygyűjtést rendez – leginkább gyerekjátékokat és -könyveket várunk – a kórházak gyerekosztályait támogató K&H Gyógyvarázs számára.

A K&H e gyermek-egészségügyi programja keretében egyebek mellett kórházi gyermekosztályoknak gyűjtenek játékokat és könyveket, hogy ezzel is segítsék a kis betegek gyógyulását.

Ha van otthon olyan gyerekjátékod, gyerekkönyved, amire már nincs szükséged, az eseményen, a K&H Gyógyvarázs sátorban adhatod le adományodat. Segítségedet előre is köszönjük!

 

Tavaly 4000 futó, 850 csapat futott az ország legnagyobb váltófutó eseményén, családok, barátok, kollégák érkeztek a fővárosba az ország minden megyéjéből és számos külföldi országból.

 

Fuss Te is a családoddal, barátnőiddel vagy munkatársnőiddel egy csapatban!

 

Bővebb információ, nevezés: www.futanet.hu

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top