Aktuális

Rokonok kutyái martak halálra egy hatéves kisfiút

Egyedül játszott rokonai udvarán az a kisfiú, akit a család kutyái támadtak meg. Az apja túl későn ment ki utána, a gyereket a mentők sem tudták már megmenteni.
Rokonok kutyái martak halálra egy hatéves kisfiútKisbaba és kutya a lakásban – Mi kell a biztonságos együttéléshez?

A kisfiú az édesapjával rokonokhoz ment látogatóba vasárnap este a Veszprém megyei Noszlop községben. Egy idő után kikéredzkedett az udvarra játszani, ahol ott volt a család három kutyája is: két német juhász és egy tacskó. Mire az apa a fia után ment, hogy megkeresse, a gyerek már több súlyos sebből vérzett. A mentők megpróbálták a gyermeket újraéleszteni, de hiába küzdöttek az életéért, a kisfiú a helyszínen meghalt.

A helyi rendőrség szerint az igazságügyi orvos szakértő megállapította, hogy a kisfiú súlyos sérüléseit egyértelműen kutyatámadás okozta. A rendőrség megkezdte a tanúk kihallgatását, illetve az adatgyűjtést, és gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt eljárást indított ismeretlen tettes ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top