Aktuális

Kívül-belül karakteres: pirosba öltözött a szénsavmentes Theodora

2011. május – Pirosba öltözve várja a nyarat a szénsavmentes Theodora Kékkúti. A jellegzetes ízű ásványvíz mostantól karakteres piros címkés palackba töltve található meg a polcokon.

Kívül-belül karakteres: pirosba öltözött a szénsavmentes Theodora 2011 májusától – a korábbi rózsaszín helyett – pirosban pompázik a szénsavmentes Theodora Kékkúti ásványvíz! Az új címke határozottan jeleníti meg a Theodora Kékkúti karakteres ízét és magas ásványianyag-tartalmát.

A Theodora a védett Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén teszi meg különleges útját, miközben bőségesen gazdagodik ásványi anyagokkal. Az így elnyert karakteres íz és egyedi összetétel segít feltöltődni és hozzájárul a tavaszi hidratáltságunk megőrzéséhez is.

A szénsavmentes Theodora Kékkúti mellett az enyhe és a szénsavas Theodora Kereki ásványvizek külseje is megváltozik: a színek erőteljesebbek, a dizájnjuk letisztultabb lesz.

A Theodora Kékkúti ásványvíz egy kalcium-magnézium-hidrogénkarbonátos természetes ásványvíz, mely számos olyan nélkülözhetetlen ásványi anyagot tartalmaz, melyek rohanó életünk, időnként csapongó étrendünk miatt más forrásokból nem mindig kerül be megfelelő mennyiségben szervezetünkbe. 1,5 liter Theodora Kékkúti ásványvíz fedezi a felnőttek számára ajánlott napi kalciumszükséglet 52,5%-át, valamint a napi magnéziumszükséglet 22,8%-át.

Kívül-belül karakteres: pirosba öltözött a szénsavmentes Theodora

A Theodora Kereki ásványvíz kellemes ízű, frissítő ásványvíz, összetételét tekintve a Theodora Kékkúti vízhez hasonló, enyhén szulfátos jellegű. 1,5 liter Theodora Kereki ásványvíz fedezi a felnőttek számára ajánlott napi kalciumszükséglet 27%-át, valamint a napi magnéziumszükséglet 13,6%-át.

 

Bővebb információ:

http://www.theodora-info.hu/

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top