Aktuális

Magyar anyuka nyerte a rúdtáncversenyt

Pörgött, forgott, de fejjel lefelé is lógott – végül a 33 éves fiatal magyar nő lett a varsói rúdtáncbajnokság abszolút győztese.
Pirner Alma, a győztes versenyző trénere, mielőtt tánciskolát nyitott volna, fotómodell és pornószínésznő volt.

Pálmaffy Barbara 33 éves, egygyermekes édesanya lett a varsói rúdtáncbajnokság abszolút győztese. A magyar induló ráadásul nemcsak az első helyezést, hanem a legjobb előadóművész díját is hazahozhatta. A lengyel bírák azt értékelték, hogy nem pusztán rúdgyakorlatok, de ötletes színpadi elemek is díszítették a versenyző produkcióját.

Azért is különleges a magyar győztes eredménye, mert a verseny 17 indulója közül egyetlen határon túli versenyzőként volt jelen. A díjazott szerint az ő sikere azt is bizonyítja, hogy profik és elfogulatlanok voltak a bírák, hiszen megtehették volna, hogy valamelyik honfitáruknak kedveznek.

Csúcsra ért a rúdtáncos anyuka
Csúcsra ért a rúdtáncos anyuka

Pálmaffy Barbara nem ül a babérjain: máris gőzerővel készül az októberben megrendezésre kerülő magyarországi rúdtánc-világbajnokságra.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top