Aktuális

Netezz Klikkel, bármilyen telefonon

Leveleznél és böngésznéd a híreket útközben is, de nem szeretnéd ezért lecserélni a jól megszokott telefonodat? Most akár hagyományos telefonoddal is kapcsolódhatsz a világhálóra, egyszerűen és gyorsan.

A női táskában egy dolognak mindig helye van: a mobilnak. Egy jó telefon ugyanis igazi társ, mindenhol ott van veled. Nincs is egyszerűbb, mint néhány hívással elintézni pár fontos ügyet, megszervezni a gyerekek hétvégi programját, vagy rácsörögni a barátnőkre egy fárasztó nap után. De bajban is nagy segítséget jelent, ha például munkába menet a kocsid korán reggel cserbenhagyott. Ráadásul ő ébreszt, ő emlékeztet a fontos dátumokra, és ezért még azt is elnézed neki, ha időnként lassú, vagy egy kicsit kopott már.

Hűséges társad azonban többet tud, mint gondolnád. Próbáltál már például internetezni rajta? Vagy lebeszélted magad, mondván a hagyományos készülékedről úgysem lehet elérni a világhálót? Nem vagy ezzel egyedül. Sokan gondolják, hogy csak a legújabb okostelefonokon lehet netezni, holott a legtöbb mobil alkalmas a világhálón való böngészésre.

A jó hír az, hogy most nem kell lecserélni kedvenc telefonodat, hogy végre kipróbálhasd te is a mobilinternetezést. A Telenor Klikk szolgáltatása kifejezetten hagyományos telefonokra kínálja az internetezés előnyeit, az Opera Mini böngészővel pedig kényelmesen olvashatod a híreket is, mivel a weboldalakat a telefon képernyőjére igazítja. Ráadásul a program az átlagosnál is kevesebb adatot forgalmaz, így akár 1000 oldalletöltésre is elég lehet a havi keret. A könnyebb böngészés érdekében több népszerű weboldal előre be van állítva, de persze a Nők Lapja Cafét is könnyedén kedvenceid közé teheted!

Vannak ugyan dolgok, amiket egy telefon még nem tud pótolni, de az internetezés már nem tartozik ezek közé.

Tudj meg többet a Klikkről és töltsd le a telefonodra az Opera Mini böngészőt: http://www.telenor.hu/klikk

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top