Aktuális

Egy fotómodell lett Putyin privát fotósa

Az orosz miniszterelnök közvetlen munkatársai közé került az a szexi modell, aki néhány éve a moszkvai szépségversenyen is indult. Mondjuk attól még lehet jó fotós.
Forrás: zebra.lt
Forrás: zebra.lt

Vlagyimir Putyin sajtóirodáját az utóbbi időben hevesen támadják, az orosz miniszterelnök ugyanis egy exmodellt alkalmaz személyi fotósként. A kiválasztott a 25 éves Jana Lapikova, aki nemrég a Miss Moszkva címért indult és a döntőig is eljutott. Azt nem igazán lehet tudni, milyen tapasztalatokkal rendelkezik a lány, akinek portfóliójában a saját pózolós fotóin kívül néhány gyümölcskompozíciót, továbbá macskákról, egy börtön berendezéséről és izraeli tájakról készült képeket lehet látni.

Putyin sajtótitkára úgy nyilatkozott, hogy már egy ideje kerestek új fotóst, mert a többiek nagyon elfoglaltak a miniszterelnök sűrű beosztása miatt. Azt is hangsúlyozta, hogy a választás kizárólag szakmai szempontok alapján történt, a lányt pedig jó fotósnak tartják, a modell-előélet ebben az esetben sem kizáró ok.

A fotók egyébként központi szerepet játszanak az elnöki sajtóiroda stratégiájában. Putyin akcióhős-imázsát tudatosan építik külső helyszíneken, sokszor extrém körülmények között készült fotókkal, amelyeken az elnök jegesmedvékkel, tigrisekkel, vagy éppen szibériai folyókban csupasz felsőtesttel lovagolva jelenik meg.

A fotóscsapat legújabb hölgytagja két másik profi szakemberrel fog együtt dolgozni, akik Putyin találkozóit, hivatalos megjelenéseit dokumentálják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top