Aktuális

Shrek berontott a szép emberek klubjába

Több tízezer csúnya ember lett gyönyörű, vagyis bekerülhetett egy elit internetes klub tagjai közé egy számítógépes vírusnak, Shreknek köszönhetően.
Olvasnál még? Kattints a legfrissebb hírekért!

A BeautifulPeople.com egy zárt klub, ahová csak olyanokat vesznek fel, akiket egy zsűri a jelentkező fotója és életrajza alapján elég szépnek talál. Akinek sikerül bejutni, az sem ülhet a babérjain, mert ha mondjuk láthatóan hízik, elveszítheti tagságát: 2009 karácsonya után a felszedett kilók miatt ötezer embert leminősítettek, akiknek sajnos távozniuk kellett a klubból.

Shrek berontott a szép emberek klubjábaA vírus, amely Shrek néven fut, hatástalanította a zsűrizés szoftverét, így hat héten át bárki bekerülhetett a gyönyörűek klubjába. Egy idő után viszont gyanússá váltak az új tagok, akiket később a tulajdonosok a megfelelő elbírálást követően szinte egytől egyig kitettek. A vizsga nélkül bejutott tagokat a tévedésről sajnálkozó e-mailben értesítették a portál tulajdonosai.
 
Shreket, illetve gazdáját még keresik, de valószínűsítik, hogy egy volt alkalmazott felelős a szoftver megfertőzéséért. A BeautifulPeople.com 2002-ben jött létre Dániában elit társközvetítési célból. Jelenleg 700 ezer tagja van, és hét pályázóból átlagosan egynek sikerül bekerülnie. Az elutasítási ráta országonként változó, de leginkább a briteket, oroszokat és lengyeleket szokták csúnyának, illetve nem elég szépnek ítélni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top