Aktuális

Új nyuszit talált magának Playboy-papa

Alig egy héttel esküvőjének szappanoperába illő lemondása után megint becsajozott a 85 éves Playboy-vezér, Hugh Hefner. Az új választott ezúttal a januári címlaplány.

Őrületes vonzereje lehet a kilencedik X-ben járó (és nem mellesleg sokszoros milliomos) életművész-lapkiadónak, a Playboy magazin atyjának, hiszen egymás után váltogatja huszonéves barátnőit.

A múlt héten még arról számolhattunk be, hogy kirúgta menyasszonyát, akivel pedig hétvégére lagzit terveztek a Playboy-villába – a lány állítólag megcsalta Hefnert egy korban sokkal inkább hozzáillő férfivel. Hefner bosszút állt, az ara címlapfotója „szökött menyasszony” felirattal jelent meg, amire még nem volt példa a lap történetében.

Élni tudni kell: balról az új, jobbról a régi barátnő, köztük Hefner
Élni tudni kell: balról az új, jobbról a régi barátnő, köztük Hefner

Viszont úgy tűnik, a platina haj, babaarc és bronzos bőr olykor csereszabatosnak bizonyul, mert a legfrissebb híradások már arról számolnak be, hogy egy újabb 25 éves szőkeséggel kavar az öregúr. A szerencsés nyertes ez alkalommal a januári Playboyban Miss 2011 January címen bemutatott Anna Sophia Berglund.

Sok szerencsét, hosszú kapcsolatot kívánunk nekik – de azért kíváncsian várjuk a teleregény következő epizódját.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top