Aktuális

Csáberőd titka

Egy dögös ruha és a hozzá illő kiegészítők igazán mutatóssá tehetnek, de mit sem érnek a drága ruhák, ékszerek, ha a mosolyod szürke! Sokan a külsőségekben keresik a megoldást, pedig egy szép mosollyal szíveket hódíthatsz meg.

Igaz, hogy csak egy pillanatig tart, mégis örökre nyomot hagyhat másokban a mosolyod, és a hozzáillő kiegészítőd, a fehér fogsorod. Ezért sem kell meglepődnöd, hogy bizony akkor is szexinek és ellenállhatatlannak találnak, ha éppen a kutyasétáltatós cuccodban vagy, mivel a csáberődet mosolyodnak köszönheted.  Lehetsz bármilyen menő vagy kopott ruhában… nem számít.

Ezért tegyél meg mindent, hogy bátran használhasd a természet adta fegyvered. Az idő vasfoga, bizony mindent kikezd, így fogaid fehérsége is megkophat, ugyanis az idő előrehaladtával az ételek, italok és főként a dohányzás nyomot hagy rajtuk, persze csak ha hagyod!

Most még arra sem lesz szükséged, hogy mélyen a zsebedbe kelljen nyúlnod, hiszen manapság már minden eszköz a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy otthoni ápolás mellett is fehérebb fogakkal villoghass.

Elegendő néhány trükköt betartanod:

  • Csáberőd titka Lehetőleg kerüld az olyan ételeket, italokat, amelyek elősegítik fogaid elszíneződését (tea, kávé, feketeáfonya).
  • Ha ezt nem sikerül betartanod, akkor lehetőleg használj szívószálat fogyasztásuknál.
  • Használj fehérítő fogkrémet, amely nemcsak az elszíneződést előzi meg, hanem néhány árnyalattal világosíthatja is fogaidat.

A Colgate MaxWhite One fogkrém egyedülálló formulája a fogorvosok által is használt fogfehérítést fokozó összetevőket tartalmaz. Így biztonságosan távolítja el a fogelszíneződéseket és megelőzi a fogkőképződést, hogy fogaid 1 árnyalattal fehérebbek legyenek 1 hét alatt!* Rendszeres használattal fogaid tartósan fehérek maradnak majd!

Tedd meg a mosolyodért – a legfontosabb kiegészítő, ami sosem megy ki a divatból.

További információk: www.colgate.hu
 

*A Colgate klinikai kutatásai alapján

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top