nlc.hu
Aktuális
Kiirtotta családját egy valkói férfi

Kiirtotta családját egy valkói férfi

Anyjával, nagyanyjával és barátnőjével is végzett egy valkói férfi, aki utána véget vetett életének. A rendőrség egyelőre nem tudja, mi áll a családi dráma hátterében.

Három embert ölt meg a Pest megyei Valkón kedd délelőtt egy 27 éves férfi, aki később öngyilkos lett – közölte kedden a rendőrség. A férfi több késszúrással végzett 45 éves édesanyjával,67 éves nagyanyjával és 23 éves barátnőjével, majd megölte magát is – mondta Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

Az egyik áldozatot az udvaron, az öngyilkosságot elkövető férfit és a másik két meggyilkolt nőt a házban találták meg. A szomszédok értesítették a mentőket, akik riasztották a rendőrséget.

MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál szintén csak annyit mondott, hogy a helyszínre érkező mentők egy fiatal férfi, valamint egy fiatal, egy középkorú és egy idősebb nő holttestét találták meg, de további részleteket nem kívánt elárulni. A rendőrség jelenleg is a helyszínen van, adatokat gyűjtenek, és kihallgatják a tanúkat.

Hasonló családi tragédia közel egy évvel ezelőtt, a Komárom-Esztergom megyei Ácson történt, ahol egy 28 éves férfi megölte 27 éves párját, és annak két kiskorú gyermekét, majd magával is végzett. Itt a megromlott élettársi kapcsolat és az anyagi nehézségek vezettek a bűncselekményhez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top