Aktuális

Akár egy fagyitorta

Minden szezonban megfogadod, hogy most már kipróbálod azt a füstös szemet, veszel egy élénkebb színű rúzst, és nem csak szürkével fested be a szemhéjadat? Íme a legújabb sminktrendek, valóban kötelező a színes szemhéj. Hidd el, jól fog állni!

Maximális minimál
A mezítelen bőr hatását nyújtó minimál smink ezúttal sokkal nőiesebb és kifinomultabb, mint a megszokott androgén jellegű, szigorúan lesápasztott arcok. A több rétegben felvitt sminkalapnak, folyékony púdernek és arcfénynek leheletfinomnak és természetesnek kell hatnia. Ne feledjük el maximálisan előkészíteni a bőrt a megfelelően tápláló és hidratáló arckrémmel.

Akár egy fagyitorta

Ibolyán innen
A füstös szemek a napsütéses szezonban levendula-, viola- és orgonalilában úsznak. Minden szemszínhez található olyan élénklila árnyalat, amely rájátszik a természetes szemszínre, kiemelve kékjét, barna vagy zöld árnyalatát. Ha el akarjuk kerülni a monoklihatást, az alsó szemhéjat csak vékonyan, a szempillák tövében árnyékoljuk. Az élénklila szemekhez ezúttal merészebb rúzs párosul: barack- vagy rózsafa-árnyalatú.

Akár egy fagyitorta

Ok nélkül lázadó
Aki feltétlenül lázadni akar, az se maradjon sminkeletlen: a neorockerek után a neopunkok következnek soron. Így készül a szúrós szem: a feketével kontúrozott szemek élénkkék, -zöld vagy barna szemhéjfestékkel a szemgödör teljes területén körbefestendők. A szájra krémes pasztell árnyalatú, természetes rúzs kerül.

Akár egy fagyitorta

Parfétorta
…málnából, mentából, sárgabarackból és pisztáciából. A porcelánbabákat idéző mesevilágba nem férnek bele az élénk ajkak, mint ahogyan a szemkontúrok és a hangsúlyos pillák sem. A csupa pasztellszínnel készült sikkes sminkek olyan finomak, akár az elmúlt időszak mesteri nude (azaz sminkeletlen hatású) arcai. Fontos a gondos alapozás, a finom árnyalatok makulátlan arcbőrön mutatnak igazán jól.

Akár egy fagyitorta

Pop
A pop stílusú sminkek fiatalosak, frissek és kirobbanóan energikusak. Túltelített színárnyalatok – citromsárgák, neonzöldek, azúrkékek, magenták – teszik merésszé a tekintetet.  Supermant már nyugdíjazták, helyette Superwoman menti meg a világot, világítókék sminkben. Ne féljünk kipróbálni valami teljesen újat: élénk szemhéjfestékhez színes szempillaspirált vagy egy szokatlan színárnyalatú, élénk rúzst!

Akár egy fagyitorta

Nosztalgikus
Hódít minden, ami az ötvenes évekre emlékeztet. Ez a nosztalgia keltette életre a mintafeleség-frizurákat, decens tus-fecskefarkokat a szemzugban, kontúrozott, dús-vörös ajkakat (a piros rúzs továbbra is megkerülhetetlen a sminkdivat követői számára). A reklámőrültek (Mad Man) című sorozatból bátran puskázhatunk. Merészebbek spékeljék meg pink, türkiz, pisztácia vagy tűzvörös szemhéjfestékkel!

Akár egy fagyitorta

Akár egy fagyitortaA cikk nyomtatásban a Nők Lapja e heti számában jelent meg. 

A legfrissebb szám tartalmából: 

  • Nagy Judit és Gundel Takács Gábor
  • Mi közünk a görög válsághoz?  
  • Lajos Mari konyhája  
  • Akár egy fagyitorta
  • Nyári csapdák
  • Hogyan teremtsünk nyugodt otthont?
  • Szemtelenül fiatalok, szemérmetlenül gazdagok
  • Éljünk kis lábon, hosszabb ideig a Földön

Ha előfizetnél a lapra, itt és most megteheted!

       

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top