Aktuális

Meghalt Amy Winehouse

Meghalt Amy Winehouse brit énekesnő. Mindenki azt találgatja, mi történhetett, de még a rendőrök sem tudják megmondani.

Meghalt Amy WinehouseLondoni otthonában szombat délután 16 óra tájban holtan találták a 27 éves Amy Winehouse énekesnőt – közölte  a BBC online kiadása. A lakáshoz két mentőautót is riasztottak, de már nem tudtak segíteni rajta.

Halálának oka egyelőre ismeretlen, semmit nem lehet tudni. A rendőrségi szóvivő mindössze annyit erősített meg, hogy a holttestét találták meg, és „tisztázatlan”, hogy mi történhetett.

Az énekesnő köztudottan régóta küzd alkohol- és drogproblémákkal, amely zenei karrierjére is kihatott. A visszatérésnek szánt júniusi koncertkörútját le kellett mondani, miután belgrádi koncertjén részegen lépett színpadra, és a közönség kifütyülte. Így elmaradt az augusztusi Szigetre meghirdetett fellépése is.

A zenészcsaládból származó soul-, jazz- és rhythm and blues-énekesnő húszéves volt, amikor megjelent első, Frank című lemeze, világhírűvé azonban a 2006-os  Back to Black albummal vált, amivel öt Grammy-díjat is nyert.
 
Az album kislemezének legnagyobb slágere a Rehab című dal volt, amelyben éppen arról énekelt, miképp állt ellen annak, hogy alkoholelvonóra küldjék a menedzserei, akiket aztán ki is rúgott.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top