Aktuális

Kate Middleton pályát tévesztett?

Egy elismert grafológus Kate kézírását elemezve arra a következtetésre jutott, hogy a hercegnő kiváló tanító lehetne. Ha a királyi pálya nem válna be...

Cambridge hercegnője kiváló tanító lehetne egy elismert, brit kézíráselemző szakember, Elaine Quigley szerint, aki egy korábbi levelében tanulmányozta Vilmos feleségének írását. A szakember szerint a hercegnő következetes időbeosztása, intelligenciája és hatékonysága miatt lenne alkalmas pedagógusnak.

Elaine Quigley grafológus
Elaine Quigley
grafológus
Fotó: dailymail.co.uk

Kate írásképéből a grafológus arra is következtetett, hogy a lány természetes fogékonysággal rendelkezik a tudományok iránt. Arra hivatkozik, hogy a szóvégek rövidek, nincsenek elnyújtva, ami arra utal, hogy hatékonyan osztja be az idejét, nem halogat dolgokat, minél előbb igyekszik elvégezni a feladatait. A grafológus szerint a hercegnő azzal a képességgel is rendelkezik, hogy képes világosan elmagyarázni a dolgokat.

Szerinte írása alapján Kate könnyen teremt kapcsolatokat, és kellő érzékenységgel rendelkezik mások iránt, arra is figyel, hogy beszélgetőpartnerei hogyan reagálnak rá. Viszonyait természetességgel kezeli, ami abból is látszik, hogy folyamatos, olvasható az aláírása. A szoros vonalvezetés arra utal, hogy ha egyszer elkötelezte magát egy társadalmi feladat mellett, akkor azt teljes erőbedobással el is végzi. Megfelelő igazságérzettel és felelősséggel rendelkezik azok iránt, akiknek szükségük van a támogatására, és élvezi a másokkal való találkozást.

A hercegi íráskép azt is mutatja, hogy kellően gyakorlatias, és megvan benne a versenyszellem is. Az írás keménysége és a tintaválasztás érzéki személyiségre utal. Szüksége van a tevékenységre, a hatékonyságra, és hogy a legjobb formáját tudja hozni, de szeret maximálisan felkészülni a feladataira. Nem szeret elkapkodni semmit, inkább biztosra megy.

Kate Middleton pályát tévesztett?
Kate Middleton pályát tévesztett?

A grafológus szerint mindig komolyan veszi a feladatait. A gördülékeny, de kissé szögletes írásforma egyszerű, logikus gondolkodásra és éles észre utal. Tudja, hogy a kiváltság mindig felelősséggel jár, ezért mindig figyelni fog arra, hogy méltóságot, megértést és melegséget sugározzon – állította a szakember.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top