Aktuális

Vodafone Digitális Kánaán a Sziget Fesztiválon

Rekord méretű LED-fallal borított 30 méteres óriás Vodafone Torony – fény és hang szuperprodukció minden este a Vodafone Tornyon – Digitális Élményterem és mobiljátékok gigantikus méretben – telefonos mobilfizetés először a Szigeten.

Az idei Sziget Fesztivál jelképe lehet a Vodafone 30 m magas „szupertornya”. A több mint 250 m2-es gigantikus LED-fallal rendelkező Vodafone Torony a hazai fesztiválok történetének valaha épült egyik legmagasabb építménye, amely egyben kilátóként is funkcionál majd, így a vállalkozó kedvű szigetlakók felülnézetből is megcsodálhatják a Szigetet. A Vodafone Torony nemcsak a szupergyors 21 Mbit/sec-os mobilinternetet varázsolja a Szigetre, hanem az okostelefonozás szórakoztató lehetőségeit is. Igazi látványosság lesz a minden este megnézhető, több mint 1,5 millió LED-diódára komponált „Fénysebességgel a jövőbe” című hang- és fényjáték, amelyet a Kiégő Izzók nemzetközileg elismert vizuális művészcsoport valósít meg. De emellett számos szórakoztató programmal készül a Szigetre a Vodafone, amely a legfejlettebb informatikai eszközök és mobiltelefonos technológiák segítségével a Sziget-lét egy egészen új formáját mutatja be idén augusztusban.

Vodafone Digitális Kánaán a Sziget Fesztiválon

 

Digitális Élményterem és mobiljátékok gigantikus méretben

A Vodafone Torony azonban nemcsak internetezésre alkalmas eszközöket rejt. Itt lesz megtalálható a Vodafone-tól a fesztiválokon már megszokott szolgáltatás is, az egyidejűleg 200 mobiltelefon energia-utánpótlására alkalmas „töltőállomás”. Miközben pedig a telefonok töltődnek, gazdáiknak sem kell unatkozniuk: átsétálhatnak az Élményterembe, ahol a vállalkozó szelleműek sport- és autós játékokban mérhetik össze erejüket és tudásukat. Mindeközben pedig okostelefonjukon és a két Zenetár terminálon keresztül is szavazhatnak a számukra szimpatikus zenékre, így élhetnek a szabad zeneválasztás jogával. Ha pedig valamelyik koncertre lennének kíváncsiak, de a virtuális focimeccset ezért nem kívánják abbahagyni, akkor a Koncertközvetítő segítségével számos programot követhetnek nyomon.

Bullet Storm –  Torony LED-játék

„Játssz velünk nagyban – „Unod már az Angry Birdsöt? Pörögj fel a világ legnagyobb mobiljátékával játszva, és légy részese a Guinness-rekordnak. Szorozd meg százzal a játéktermi lövöldözős hangulatot, mert az egész Sziget neked fog szurkolni…”

FYI: Két egymást segítő játékos által játszható, felülnézeti rakétás lövöldözős játék. A cél a folyamatosan érkező ellenfelek kilövése, majd a „pályák” végén a fő ellenfelek legyőzése.

Világ legnagyobb LED-es kijelzőjén játszható játék!

 

Vodafone Élményterem a Szigeten

Gyere be a Vodafone Torony alatti élményterembe és játssz a versenyautó-szimulátorral, focizz a legmenőbb konzoljátékkal, válaszd ki, hogy milyen zene szóljon a helyszínen.

Egy terem, amely igazi feltöltődést biztosít úgy, hogy közben játszhatsz, zenét hallgathatsz, és részt vehetsz a koncerteken.

Applikációk

A Vodafone a tornyon túl több ingyenes, okostelefonokra letölthető alkalmazással is készül az idei Szigetre:

Állítsd a szolgálatodba a legmodernebb fesztiválasszisztenst!

Alkalmazás, amely segítségével nem maradsz le kedvenc zenekarod koncertjéről, hiszen az alkalmazás nemcsak arra figyel, hogy időben odaérj, hanem arra is, hogy ott vagy-e már.

– Hírek

– POI list

– rádió

– információk az előadókról

– lokáció alapú alkalmazás

Guide @ hand (ingyenesen letölthető)

Városnéző alkalmazás, hogy a Sziget alatt még többet hozz ki telefonodból!

A hangos útikalauznak köszönhetően csak a fülhallgatódra van szükség, mivel a felfedezés közben úgyis látványosságtól látványosságig vezetünk. Minden látványosság (leírások és azok hangjai, képei), illetve további érdekes történet automatikusan a megfelelő helyen és időben jut el hozzád (a GPS-es mobilodnak köszönhetően).

A program letöltésével ingyenesen hozzájutsz egy internetkapcsolat nélkül is működő várostérképhez, amihez további vezetett túrákat tölthetsz le.

Az alkalmazás magyar, angol és német nyelven is működik.

Vodafone Stage Manager (ingyenesen letölthető)

Applikálj velünk – töltsd le a Stage manager programot, ami több, mint egy programguide. Letöltőinek bennfentes információkat szállít a Sziget történéseiről. A Vodafone Sziget letölthető alkalmazás segítségével megtudhatod, hogy hol vannak wifi hotspot, NFC helyszín vagy kártyafeltöltési, elsősegélynyújtó helyek, illetve a WC-k. Az applikáció jóvoltából hallgathatod a SZIGET rádiót vagy a színpadokhoz kapcsolódó Stage rádiót, tájékozódhatsz  a zenekarokról, a kedvenc számaidat letöltheted.

 

Mobil NFC fizetés először Magyarországon!

Az idei Sziget Fesztiválon már nem készpénzzel, hanem kizárólag a Sziget Fesztiválkártyával lehet fizetni. Az NFC-technológián alapuló Sziget Fesztiválkártya segítségével az összes fesztiválozó egyszerűbben, biztonságosabban és gyorsabban tud fizetni a Sziget bármely pontján. A Vodafone azonban még ennél is tovább megy, és a Vodafone, a Sziget és a Metapay együttműködésének eredményeként a kiválasztott ügyfelek a plasztiklap helyett NFC-s mobiltelefonjuk segítségével tudnak majd fizetni a Sziget minden értékesítési pontján. A szolgáltatás éles tesztjén 250-en, közöttük ügyfelek, újságírók, bloggerek és természetesen Vodafone-alkalmazottak vesznek majd részt, akik hazánkban először próbálhatják ki a jövő fizetési módját, a mobiltelefonnal történő NFC-s fizetést. Nekik a fesztivál ideje alatt a Fesztiválkártyájukat nem kell külön plasztiklapként magukkal vinniük, hiszen a Vodafone-tól kapott NFC-s telefonjaikon az előre telepítve lesz, és azzal hasonlóképp tudnak fizetni – néhány centiméterre oda kell tartaniuk telefonjaikat a fizetőterminálhoz, és a vásárlás ezzel el is van intézve.

 További információk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top