nlc.hu
Aktuális
Programok a parkban

Programok a parkban

Ne ragadj le a nagyszínpadnál! Számtalan izgalmas programmal várunk a Szabadság téren, a fák alatt! A Nők Lapja Café szakértőivel beszélgethetsz, ismert gasztrobloggerek tartanak látványfőzést, de olyan különleges programokba is belebotolhatsz, mint a street fashion divatbemutató, vagy a cirkuszi felvonulás.

Íme egy kis ízelítő a téren napközben zajló programokból!

10:00 A Brass Cirkusz felvonulása
A Brass in the Five együttes egy véletlen folytán alakult meg. II. Erzsébet angol királynő látogatásakor adott először közös koncertet a rézfúvós kvintett. A bemutatkozás olyan jól sikerült, hogy a csapat a királynő tiszteletére vette fel nevét, és azóta is együtt játszik. Brass Cirkusz című műsoruk igazi cirkuszi előadás, amelynek során a muzsikusok időnként artisták vagy éppen vadállatok bőrébe bújnak, s hangszeres tudásuk mellett ellenállhatatlan humorukat is megcsillogtatják. A valódi cirkusz produkció illúzióját Méhes Csaba pantomimművész játéka teszi teljessé.
Keresd őket 10 és 11 óra között a téren és környékén!

Programok a parkban10:00 Hiphop és kortárs tánc a parkban

Ébresztő! Reggel 10-kor Hevér Zsófia táncos vár mindenkit a nagyszínpad előtti füves téren, egy kis reggeli közös mozgásra. Hiphop- és kortárstánc-órájától garantáltan mindenki felébred. Hidd el, neked is menni fog

12:00 Tam Tam Parádé Ütőegyüttes

Ha kíváncsi vagy a zenekar felvonulására, légy szemfüles, mert az egész teret bejárják majd! Egy tippet azért adunk: dél körül a szökőkút környékén érdemes őket keresned. A Magyar Honvédség zeneművészeti szakközépiskolájának ütőseiből alakult az együttes elsősorban show és parádé dobolással foglalkozik. Előadásaikban minden olyan zajkeltő eszközt felhasználnak, amely egy normál háztartásban előfordulhat. Az együttes tagjai valamennyien hivatásos zenészek, illetve zenetanárok.

15:00 Street Fashion Budapest divatbemutató

Egy éve indult el egy egyedülálló weboldal Street Fashion Budapest néven. A honlap látogatói képeket tölthetnek fel magukról utcai ruhában, megadva, mit honnan vásároltak. A feltöltés mellett folyamatosan lehetőség nyílik a teljes archívum böngészésére, stílusok szerinti keresésre is. A fesztiválon különleges divatbemutatóval jelentkeznek: körülbelül 100 manöken részvételével, a Street Fashion Budapest weboldal legaktívabb feltöltői közül. A legnépszerűbb, szakmai szempontból legérdekesebb, legszínesebb, legváltozatosabb modellek fognak felvonulni a Tőzsdepalota (volt MTV székház). Igazi lányok és nők, hétköznapi emberek, akiknek az öltözködés a hobbijuk, akik ugyanott vásárolnak, ahol te. Nézd meg, hogyan öltözik az utca embere!

Örökítsd meg a pillanatot!

Örökítsd meg a fesztivál egy pillanatát egyedül, barátnőkkel, családdal, vagy akár idegenekkel. Csak néhány perc, és elkészül rólad vagy rólatok egy kedves kép, amelyhez háttért is választhatsz magadnak. A fotókat a fesztivál után letöltheted a Nők Lapja Caféról, továbbküldheted barátaidnak, vagy megoszthatod a közösségi oldalakon. Várunk a Nők Lapja Café fotópontján!

Igyál velünk egy jó kávét!

Keresd a Nők Lapja Café kitelepülős kávézóját a téren, a régi MTV székház előtt! Kellemes asztalokkal, ízletes kávéval várunk, ha elfáradnál a fesztivál forgatagában.

Igyál egy jó erős eszpresszót, egy krémes lattét, vagy kóstold meg valamelyik különleges kávékölteményünket: a Hawaii kávét kókuszlikőrrel, vagy a Granitát vaníliával.

A kávét a Jacobs biztosítja, így bármilyen kávét is választasz, egészen biztosan megtapasztalhatod a Jacobs Krönung jól ismert kényeztető aromáját.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top