nlc.hu
Aktuális
WAMP a Nők Lapja Café Fesztiválon

WAMP a Nők Lapja Café Fesztiválon

A WAMP – vasárnapi művészpiac 2006-os indulása óta folyamatosan azon dolgozik, hogy formálja a közízlést és támogassa a magyar designtermékeket. A Nők Lapja Café Fesztiválon ízelítőt kaphatsz a WAMP élményből, a gasztro sátor mellett pedig a WAMP Spájz kézműves élelmiszereivel találkozhatsz.

„WAMP-ra járni életforma, habitus, stílus kérdése. A törzsvevők […] szinte már jól ismerik egymást. Művészpalánták, egyetemisták, Magyarországon élő külföldiek, fiatal nők, családanyák gyerekekkel és turisták a rendszeres látogatók.” – kulturpart.hu oldal

WAMP a Nők Lapja Café Fesztiválon
 

A WAMP havonta – olykor annál többször – jelentkező társas esemény, amely kiemelkedő magyar designereket, művészeket, neves galériákat tár a nagyközönség elé. Mára igazi urbánus találkozási ponttá nőtte ki magát, ahol nemcsak alkotók és vásárlók, hanem budapestiek, turisták, kreatív szakemberek, trendszetter fiatalok, bringások és családosok futnak össze.

A WAMP a magyar design ügyét képviselő egyfajta ernyőszervezetként a design nemzetközi vérkeringésébe is bekapcsolódott: különböző nemzetközi projektek aktív tagjaként a magyar művészeket külföldön, a külföldieket pedig itthon mutatja be. 2008-ban a holland designereket, 2009-ben a finn designt ünnepelte egy-egy nemzetközi design fesztivál során a WAMP Budapesten. Így ismerhette meg a magyar designt New York, Bécs, Berlin és Peking.

WAMP a Nők Lapja Café Fesztiválon
 

Keresd a WAMP kiállítóit a téren, nézelődj vagy vásárolj a magyar design termékekből!

Tavaly karácsony óta gasztro szekcióval egészült ki a design vásár. Itt szépen csomagolt gasztronómiai termékeket, gyönyörűen komponált ételeket, italokat, alapanyagokat, designer konyhafelszerelést, asztali tárgyakat vásárolhatsz. A WAMP Spájz kiállítóit keresd a Nők Lapja Café Gasztro sátor mellett!

WAMP a Nők Lapja Café Fesztiválon

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top