Aktuális

Banki tanácsadás a Fesztiválon

UniCredit-sátor: ahol a kvízjáték és a szerencsekerék mellett szakértőink teljes körű banki tájékoztatással várják az érdeklődőket, legyen szó folyószámláról, bankkártyáról vagy akár megtakarítási és befektetési termékekről.

Nézz be a fesztiválon az UniCredit-sátorba, válaszolj helyesen a kvízkérdésekre, és pörgesd meg a szerencsekereket! Számos apró ajándékot nyerhetsz, attól függően, hogy hol áll meg a kerék. A játék mellett komoly dolgokról is beszélgethetsz a bank szakértőivel: teljes körű banki tájékoztatással várják az érdeklődőket. Segítenek abban, hogy milyen folyószámlát érdemes nyitni, milyen bankkártyát válassz, de akár megtakarítási és befektetési termékekről is tudnak tájékoztatást adni. Kérdezz tőlük bátran!

Banki tanácsadás a Fesztiválon
 

Érdeklődsz a környezettudatos életmód iránt? Te is úgy gondolod, hogy ez ma már nem csak egy divatos elképzelés, hanem megvalósítható lehetőség? Ha igazán tudatos ügyfél vagy, akár már ÖkoHitelt is találsz a banki piacon.

– A társadalmilag elkötelezett bankok a hétköznapi gyakorlatukban már régen követik a „zöld” irányelveket – fejti ki Komócsi Sándor, az UniCredit Bank ügyvezető igazgatója. – Az UniCreditnél az egyre növekvő elvárásokhoz igazodva a pénzügyi szolgáltatások között is szerettünk volna olyan megoldást kínálni, ami egyszerre nyújthat gazdasági és környezetvédelmi előnyöket. Így született meg az ÖkoHitel koncepciója, amelynek igénybe vételével megvalósíthatók olyan lakáskorszerűsítési elképzelések, amikkel anyagilag is jól járhatunk: már a kisebb változtatások is csökkenthetik az energiafogyasztást, és így a rezsiköltségeket is.

Milyen felújítási, korszerűsítési célokra vehetjük igénybe? Mondana néhány példát?

– Ügyfeleink között szép számmal vannak olyanok, akik azért fordulnak hozzánk hitelért, mert úgy korszerűsítenék otthonukat, hogy egyben csökkentsék a háztartásuk energiafogyasztását is. Ez a legtöbbször a nyílászárók cseréjét, az ingatlan újraszigetelését jelenti, illetve a fűtésrendszer vagy a vízvezetékek cseréje is gyakori. Megfelelő hőszigeteléssel például akár 30, jó nyílászárókkal pedig 20 százalékot is meg lehet takarítani a fűtésszámlából. Ezeket a környezetbarát megoldásokat szeretnénk ösztönözni az ÖkoHitelünkkel.

Mekkora összegekben igényelhető a hitel?

– Félmillió forinttól negyvenmillió forintig igényelhető, a futamidő 2 évtől 30 évig is terjedhet. A hitel folyósításához szükség van egy nálunk vezetett bankszámlára és a fedezetként használt ingatlanra vonatkozó vagyonbiztosításra.

– Kihez fordulhatunk, ha szeretnénk megtudni a további részleteket az ÖkoHitelről?

– Javaslom, hogy az érdeklődők részletes tájékoztatásért fáradjanak be országos hálózatunk bármelyik fiókjába, vagy forduljanak bizalommal munkatársainkhoz a 06-40/ 50-40-50-es telefonszámon. Természetesen az UniCredit Bank is csatlakozott a Magatartási kódexhez, s tanácsadóink teljes körű tájékoztatással segítik ügyfeleinket, hogy a hitelfelvétellel kapcsolatban felelősen és a jövedelmi helyzetükhöz igazodóan döntsenek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top