nlc.hu
Aktuális
Felix nyereményeső a gondoskodó cicagazdiknak!

Felix nyereményeső a gondoskodó cicagazdiknak!

A bajszos kis bajkeverőket senkinek nem kell bemutatni. Macskáink képesek egész nap játszani, aludni, rosszalkodni, de csak akkor lesznek igazán boldogok, ha megfelelően gondoskodunk táplálásukról.

Megkopasztott papírguriga… Árulkodó tappancsnyomok az előszobában… Szanaszét heverő játékok… és egy édesen szunyókáló szőrgombóc! Valahogy így fest egy egészséges, boldog, kópé cicus hétköznapja. Hosszú ejtőzések a napon, kergetőzés a kert madaraival, elégedett dorombolás a gazdi ölében: csak ennyi kell, hogy kis kedvencünk igazán kiegyensúlyozott életet élhessen. De mégis, honnan szerzik a cicák napról napra ezt a rengeteg energiát a kalandozáshoz?

A macskánk életének egyik legfontosabb állomása az etetőtál, leginkább itt töltődik fel. Ahhoz, hogy egész nap élettel teli és csínytevésre kész legyen cicánk, elengedhetetlen, hogy tápláló, ízletes és friss eledelt kapjon. „Ha boldog a cica, boldog a gazdi is”… ezért is olyan fontos, hogy megfelelő falatokkal kényeztessük kedvencünket. Ahogy mi, emberek is keressük a változatosságot, a cicák is örülnek, ha időnként új ízeket kóstolhatnak meg.

Csínytevő kedvencünk számára igazi örömöt jelenthetnek a FELIX  eledel ínycsiklandó ízei, legyen szó akár ízletes aszpikos vagy szószos falatokról, melyekkel igazi lakomát rendezhetünk a kis négylábúnak. Így még boldogabban nyúlhat el a kanapén… A csirkével, marhahússal, nyúllal vagy lazaccal készült aszpikos falatok igazi változatosságot nyújthatnak számára, akárcsak a nyúllal és csirkével, marhahússal és pulykával, kacsával és szárnyassal, marhával és csirkével vagy nyúllal és kacsával készült szószos falatok.

Felix nyereményeső a gondoskodó cicagazdiknak!

 

A Felixszel ráadásul most a havi 1000 ajándék közül is hazavihet egyet, amennyiben szerencsés nyerteseink egyike lesz!

Ha 2011. augusztus 13. és 2011. október 31. között beküldi legalább egy, a játékban részt vevő 100 g-os egyadagos, 4×100 g-os Multipack vagy 400 g-os konzerves Felix macskaeledel vonalkódját a 1461 Budapest Pf. 111. címre, a borítékon a „FELIX Nyereményeső” jelige feltüntetésével, törölközőt, esernyőt vagy cicasátrat nyerhet!

Játékra fel, cicagazdik! Bővebb információ a www.felixnyeremenyjatek.hu oldalon.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top