Aktuális

Hotel Karos Spa****superior

A rendezvényen a látogatók megismerhetik a Karos Spa családbarát szolgáltatásait, információt kaphatnak őszi–téli ajánlatainkat, kedvezményeinket illetően.

Zalakaros erdőkkel, szőlőhegyekkel körülölelt vidéke, gyógyvize és -fürdője évtizedek óta csalogatja mind az aktív pihenést kedvelő, mind a gyógyulni, kikapcsolódni vágyó vendégeket. Vonzerejét tovább fokozzák a széles körű szolgáltatásokat kínáló szállodák, vendéglátóegységek csábító ajánlatai.

Hotel Karos Spa****superior
 

E vonzó kép kialakításához nagymértékben hozzájárul a város legnagyobb, 4 csillagos, családbarát wellness-szállodája, a Hotel Karos Spa****superior.

A szálloda 2004 augusztusától szolgáltatásainak folyamatos bővítése mellett, 300 minden igényt kielégítő szobaegységgel, 4000 m2-en elterülő wellness-szolgáltatások és -kezelések tárházával, változatos programokkal, Éden étterme magyaros, nemzetközi, valamint reformételek sokaságával várja vendégeit, s mindennek köszönhetően itt mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő kikapcsolódási formát.

Hotel Karos Spa****superior„A megtalált Édenkert…” hangzik a szálloda szlogenje, és valóban, az ide betérő vendégek lépten-nyomon találkozhatnak ehhez kapcsolódó motívumokkal, és nem elsősorban megtapasztalhatják a szálloda által képviselt „igazi Spa-érzést” a varázslatos, édenkerti hangulatot árasztó környezetben.
A szálloda logónak is az almát választotta, ami az egészség szimbóluma mellett utal arra is, hogy korábban a szálloda területén egy almáskert volt, valamint a szálloda épülete Zalakaros Alma utcájában található.

Hotel Karos Spa****superiorA szálloda családbarát jellegéből adódóan széles körű, gyerekbarát programokat kínál kicsinyek és nagyobb gyerekek számára is, külön baba- és gyermekjátszó áll a rendelkezésükre, ahol nap mint nap szakképzett óvónők különféle foglalkozások (fergeteges programok; koncertek, vetélkedők, kreatív foglalkozások) keretein belül próbálják meg energiájukat lekötni.

Ez idő alatt a szülők is egy csöppnyi lélegzetvételhez juthatnak; kipróbálhatják a Harmónia Spa wellnessvilág relaxáló, frissítő, gyógyító masszázsait, kezeléseit, így vendégeink kipróbálhatják az alábbi szolgáltatásokat: csokoládés testkezelés (csokoládé spa), mézes-kancatejes kényeztetés, borterápia – vörösszőlős testkezelés, illatos borfürdő, lávaköves testmasszázs, relaxáló, aromaolajos masszázs…

Próbálja ki, s legyen Ön is részese az édenkerti élvezeteknek!

Bővebben a Hotel Karos Spa****superiorról »

Hotel Karos Spa****superior
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top