Aktuális

Mosolyogj a világra!

Látogass el a Colgate-sátorba, ahol ingyenes fogászati ellenőrző vizsgálaton vehetnek részt kicsik és nagyok egyaránt!

Mosolyogj a világra!Amivel még várunk:

– Termékmintaosztás
– Hasznos szájápolási tippek
– Kicsiknek: színezők és játékok

 

Nem lehet elégszer felhívni a figyelmet a szájápolás fontosságára, hiszen a tények azt bizonyítják, hogy van még mit tanulnunk a témában.

Néhány példa: Kelet-Európában becslések szerint az emberek 68%-a (!) küzd ínyproblémákkal.  Magyarországon évente átlagosan 1,2 darab fogkefét vásárolunk, habár a fogorvosok ajánlásának megfelelően 3 havonta kellene lecserélni a fogkefénket. Szájvízfogyasztásunk szintén messze a nyugat-európai szint alatt van.

A Colgate – mint a szájápolási kategória egyik vezető vállalata – minden év szeptemberében, a szájápolási hónap keretein belül számos prevenciós, oktató jellegű aktivitással készül. 

Mosolyogj a világra!
 

A Nők Lapja Café Fesztiválon szeretnénk fogászati szűrésre csábítani az embereket, bebizonyítani, hogy szükségtelen félni a fogorvostól. A szűrővizsgálat iránymutató jellegű, a fogorvos felhívja a figyelmet az esetleges problémákra és válaszol a felmerülő kérdésekre.

Hoszteszeink egy 10 kérdéses szájápolási kérdőív segítségével szintén segítenek az érdeklődők „diagnosztizálásában”. A kérdőív eredményeképp a fogyasztók választ kapnak arra, hogy milyen szegmens termékei illenek leginkább az igényeikhez, problémáikhoz.

Mosolyogj a világra!
 

A gyerekek a vizsgálatra várva a „Colgate nyuszival” játszhatnak, közös fotózás, színezők, nyomda formájában.

Mosolyogj a világra!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top