Aktuális

Tündéri szórakozás az NLC Fesztiválon

A Tündérretikül.hu jóvoltából tündéri programok várják azokat, akik szeptember 3-án ellátogatnak a Nők Lapja Café Fesztiválra, a Szabadság térre.

A Tündérretikül.hu weboldal a sokoldalú nőknek, azaz a mindennapok tündéreinek szól.

Azoknak a nőknek, akik folyamatosan zsonglőrködnek teendőikkel, bravúrosan egyensúlyozva család és munka között. Praktikus, valódi kihívásokra választ adó cikkeket kínál több témában is (stílus, egészség és életmód, otthon és kert, család és gasztro). Itt mindig találhatunk konkrét megoldásokat és leleményes ötleteket, vagy mi is megoszthatjuk saját tippjeinket. Érdemes élni a tagság előnyeivel, mert a Tündérretikül közösség tagjai ingyenes termékmintákat, kedvezményre jogosító kuponokat is igényelhetnek.

Tündérretikül

 

A tündérek köztünk járnak, erről bárki meggyőződhet a fesztiválon. A tündérszűrésen ugyanis bárkiről kiderülhet, hogy akár 100% is lehet benne a tündérség. A mérés igazán egyszerűen zajlik, a reménybeli tündérnek mindössze mosolyognia kell egy képernyő előtt, majd a tündérszűrő alkalmazás elárulja, hogy az illető hány százalékig tündér, sőt tanácsot is ad a „kevésbé” tündéreknek, hogyan fejlődhetnének. A tündérszűrésről egy fotó is készül emlékbe, melyet majd a Tündérretikül.hu Facebook-oldalán lehet megtalálni.

Tündérretikül
 

Vajon hányféle tündér létezik, és hogyan néznek ki? A rejtélyre a tündérfal segítségével derítünk fényt, ahová a rendezvényre látogató gyerekek lerajzolhatják, szerintük hogyan fest egy tündér. Az alkotásokat később szintén a rajongói oldalon lehet megkeresni.

Tündérretikül
 

Aki úgy dönt, hogy a helyszínen csatlakozik a praktikus ötleteket, ingyenes termékmintákat és kuponokat kínáló Tündérretikül.hu közösségéhez, azt további meglepetések várják. Egy kvíz kitöltése után praktikus és stílusos, tündérretikülös táskát vagy legyezőt nyerhet. A vendégek jókedvét a programok és az ajándékok mellett színes tündér-vattacukrok is garantálják. A különleges nyalánkság a Tündérretikül.hu ajándéka a fesztiválon őket meglátogatóknak. Kellemes időtöltést a Tündérretikül.hu sátránál!

 

Tündérretikül
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top