Aktuális

Végre egy klassz reklám: feltámad Monroe és Grace Kelly

Olyan csillagokat láthatunk együtt egy remekül sikerült reklámfilmben, mint Grace Kelly, Marlene Dietrich és Marylin Monroe. A főszereplő Charlize Theron színésznő, de végig az az érzésünk, hogy tényleg együtt vonult rég halott elődeivel...

A Dior legújabb reklámfilmjében Hollywood halhatatlanjaival együtt lép fel Charlize Theron a francia divatcég bemutatóján. Most Theron testesíti meg a nőt, akit mindenki imád. A filmben egyértelműen ő a főszereplő, aki megteheti, hogy elkésik, mert nélküle úgysem kezdődik el a show. A modern filmtechnika segítségével életre keltett Kelly, Dietrich és Monroe pedig közben a színfalak mögött készülődik.

Charlize Theron a Dior reklámarcaként egy 1999-ben piacra dobott parfüm frissített változatát népszerűsíti. A 36 éves, Oscar-díjas színésznő így nyilatkozott a különleges forgatásról, amelyhez XIV. Lajos tükörszobája nyújtott színteret: „Minden hihetetlenül elbűvölő és fantasztikus volt. Nem hiszem, hogy valaha átélek még ilyesmit életemben.” A versailles-i kastélyban készült reklámfilm rendezője egyébként az a Jean-Jacques Annaud, akinek a nevéhez többek között a Hét év Tibetben című nagy sikerű mozi is fűződik.

Egy reklám, amit végre érdemes megnézni:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top