Aktuális

Energiabringák a fesztiválon

Sokan pattantak fel az energiabringákra az Elmű standjánál, hogy kipróbálják, mennyi energiát tudnak termelni 2 perc alatt. A meglepő eredmények birtokában már mindenki jobban odafigyelt az Elmű szakembereinek energiatakarékos tippjeire.

Az Energiapersely szakemberei állványzatra szerelt kerékpárokkal várták azokat a résztvevőket, akik kíváncsiak voltak, hogy 2 perc alatt mekkora teljesítmény leadására képes az emberi test és ez mire lenne elegendő, ha otthon épp ennyi elektromos energia állna rendelkezésre. Ezek a kerékpárok külsőre nagyon hasonlítottak a hagyományos kerékpárokra, így a látogatók könnyedén kipróbálhatták azokat. Emellett az Elmű szakemberei tájékoztatást adtak arról, hogy milyen fűtési technológiák használatát érdemes megfontolnunk, amikor építkezünk, melyek a legkisebb energiaigényű világítási technikák, hogyan igazodhatunk el a műszaki cikkek energiaosztályai közt illetve, hogy hogyan csökkentsük a villanyszámlánkat.

Energiabringák a fesztiválon
 
Energiabringák a fesztiválon
 
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top