Aktuális

Szeretsz vásárolni, de utazni még jobban? Válaszd a Wizz Air hitelkártyát!

Gondoltál már rá, mennyire jó lenne, ha vásárlásaiddal egyre közelebb kerülhetnél vágyott úti céljaidhoz? Az Erste Bank és a Wizz Air most valóra váltja álmaidat!

Szeretnéd látni Rómát, az örök várost? Megcsodálnád a londoni Big-Ben-t? Kíváncsi vagy Gaudi Barcelonájára? Ez a néhány úti cél csak ízelítő a Wizz Air kínálatából, hiszen szinte egész Európa a lábaid előtt heverhet, ha kipróbálod az Erste Bank Wizz Air hitelkártyáját.

A Wizz Air Hitelkártyához a bank által nyújtott, személyre szabott hitelkeret kapcsolódik, melyet a kártya segítségével bármikor, bármire felhasználhatsz, és ráérsz utólag visszafizetni.
Ugye jól hangzik?

Ráadásul a Wizz Air Hitelkártya a világ bármely pontján használható dombornyomott kártya, mellyel belföldön és külföldön minden MasterCard-elfogadóhelyen vásárolhatsz, és ezért a bank nem számít fel díjat, viszont minden vásárlás után újabb pontokkal gazdagíthatod a számlád.
A Wizz Air Hitelkártya külföldön is segítségedre lehet: autóbérlésnél és szállodai költségek esetében használata kifejezetten ideális. Külföldi kiadásaidat pedig utólag, forintban tudod rendezni. A visszafizetett összegekkel hitelkeret feltöltődik és újra felhasználhatóvá válik.

A Wizz Air Hitelkártya elsősorban vásárlásra szolgál, de készpénz felvételére is alkalmas. Magyarországon több ezer bankjegykiadó automatából, világszerte több százezer helyen vehetsz fel készpénzt, így soha nem kell attól rettegned, hogy a váratlan kiadás kellemetlen helyzetbe hozhat.

 

Szeretsz vásárolni, de utazni még jobban? Válaszd a Wizz Air hitelkártyát!

 

De lássuk, hogyan gyarapíthatod a pontjaidat!

Egyszerűen csak éld a mindennapi életed, és amikor vásárolsz, használd a Wizz Air Hitelkártyád. Használhatod a szupermarketekben, drogériákban, barkácsboltokban és persze ruházati üzletekben is. Sőt a benzinkutakon és éttermekben is pontot gyűjthetsz, vásárolhatsz vele Wizz Air repülőjegyet és szolgáltatást, tartós fogyasztási cikkeket, tehát minden olyan helyen ezt használd, ahol MasterCarddal lehet fizetni.

 

És hogy ez miért jó neked?

Minden vásárlásra elköltött 100 forint után 2 pont kerül jóváírásra a pontgyűjtő-számládon.

Amennyiben a Wizz Air honlapján (wizzair.com) vagy telefonos ügyfélszolgálatán Wizz Air szolgáltatásokat vásárolsz Wizz Air Hitelkártyájával (például repülőjegy, illeték, poggyásszal kapcsolatos költségek stb.) minden elköltött 100 forint után 4 újabb ponttal leszel gazdagabb.

Az Üdvözlő időszakban, vagyis a hitelkártya kézhezvételétől számított első 3 hónapban pedig megháromszorozzák a gyűjtött pontjaidat, így akár már három hónapon belül eljuthatsz az első áhított utazásra úgy, hogy díjmentes külföldi utazásokra szóló baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást, illetve asszisztenciaszolgáltatást is kapsz mellé ajándékba. A hitelkártyával 2011. december 31-ig foglalási díj felszámítása nélkül utazhatsz!

 

Kíváncsi vagy mire válthatod be pontjaidat?

Bármilyen álomutazásra, hiszen a Wizz Air Hitelkártyának az előnye, hogy az összegyűjtött pontok nemcsak repülőjegyre, hanem más Wizz Air szolgáltatásokra is beválthatóak (például repülőtéri illeték, poggyászköltségek). Minden olyan Wizz Air szolgáltatást időbeli/szezonális korlátozás nélkül kifizethetsz az összegyűlt pontokból, amely a Wizz Air honlapján (wizzair.com) vagy telefonos ügyfélszolgálatán a foglaláskor megvásárolható. Ráadásul nem kell megvárnod, hogy annyi pontot összegyűjts, amennyi egy repülőjegy megvásárlásához elegendő, mert az összegyűjtött pontok részösszeg kifizetésére is alkalmasak. 1 pont = 1 forint

Az Erste Bank arra is lehetőséget ad, hogy a családoddal is megoszd a Wizz Air Hitelkártya előnyeit, hiszen akár 4 társkártyát is igényelhetsz a főkártya mellé!

Ha a 2011. szeptember 2. és október 17. között tartó akció keretében igényelsz Erste Bank Wizz Air Hitelkártyát, az alábbi kedvezményekkel ajándékoznak meg meg:

  • 10 000 forint jóváírás és 
  • ingyenes 1 éves Wizz Xclusive Club tagság

Ha az akció időtartama alatt benyújtod a bankhoz Wizz Air Hitelkártya-igénylésed, és a bank jóváhagyja azt, a főkártyabirtokos számára 10 000 forinttal hozzájárulnak a repülés élményéhez azáltal, hogy 10 000 pont összegű jóváírásban részesítenek. Továbbá egy évig díjmentesen élvezheted a Wizz Xclusive Club előnyeit, amelynek keretében még kedvezőbb áron vásárolhatsz repülőjegyeket.

A vásárlás messzire repít!

 

Szeretsz vásárolni, de utazni még jobban? Válaszd a Wizz Air hitelkártyát!

 

 

További információk

  A tájékoztatás nem teljeskörű, részletek a bankfiókokban és a www.erstebank.hu oldalon

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top