Aktuális

Szeretnél a médiában dolgozni? Akkor jelentkezz!

Itt a lehetőség, ne hagyd ki! Ha szeretnél véleményformáló lenni, ha ott akarsz lenni, ahol a dolgok zajlanak, akkor legyél te is újságíró! A Sanoma Médiaakadémia felvételt hirdet magazin-újságírás, online újságírás és bulvárújságírás szakon. <a href="http://mediaakademia.sanomabp.hu/">Szeptember 30-ig jelentkezhetsz!</a>
Szalma Erika
Szalma Erika
a Sanoma Médiaakadémia
végzett hallgatója

„Médiaakadémiásnak lenni kihívásokkal teli, nagyszerű játék volt. Az elején még bizonytalanul lépkedtem, aztán sikerült hatosokat dobnom, és egyre magabiztosabban haladtam a cél felé. Közben a játékvezetők terelgettek, biztattak, és megerősítettek abban, hogy jó úton járok. A mezőnyben pedig igazi barátokra találtam, akiktől sokat tanultam! Köszönöm a szakmai tudást és a rengeteg tapasztalatot, amelyet tanáraink megosztottak velünk. Sajnálom, hogy vége a játéknak, bár abszolút nyertesnek érzem magam, hiszen mostantól a Nők Lapja Cafe aktív tagjaként dolgozhatom.”

További információt a képzésről itt kaphatsz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top