Aktuális

Nézz ki a Virtuális Állásbörzére!

Virtuális állásbörzésre hívunk mindenkit, aki nem szeretne elmozdulni a monitor mögül, de kíváncsi a legfrissebb álláspiaci hírekre, újdonságokra.

Rekordszámú, 45 kiállító, éjjel-nappali nyitva tartás, karrier-tanácsadások, élő beszélgetési lehetőség a munkaadókkal és közel 1500 állásajánlat várja a látogatókat. Ráadásul mindez három napig egy-két kattintással elérhető: szeptember 27. és 29. között a Profession.hu Virtuális Állásbörze eltünteti a térbeli és az időbeli határokat.

Nézz ki a Virtuális Állásbörzére!

A virtuális börze sajátossága, hogy a hagyományos és az online börzék legjobb tulajdonságait ötvözi: az internet adta lehetőségeket maximálisan kihasználja a toborzáshoz és az álláskereséshez – így a munkatársakat kereső cégek és az álláskeresők egy teljesen új megközelítésben találkozhatnak egymással. A kiállításon nemcsak az állást kínáló munkaadók képviselőivel, hanem az állásportál karrier-tanácsadójával is chatelhetnek az érdeklődők. A ma megnyílt börzén 22 kiállító és közel 250 állásajánlat várja az IT szektorban dolgozókat is.

„A valóságban zajló állásbörzével azonos az élmény, ám jóval hatékonyabb a működése. A grafikát úgy alkották meg, hogy a felhasználók ugyanúgy sétálhatnak a standok között, mint egy hagyományos börzén. Ha egérrel rákattintanak egy-egy kiállítóra, akkor láthatják többek között az ajánlataikat, a cég bemutatkozását, chatelhetnek a cég hr-esével” – mondta Martis István, a Profession.hu értékesítési vezetője.

Bővebb információkért kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top