Aktuális

Túlsúlyos nőknek nyílt külön fodrászat

Egy brit fodrász megnyitotta a világ első olyan hajszalonját, amely direkt a túlsúlyos nők igényeit szolgálja ki. Vékony nőket be sem engednek.

„Évek óta fodrászként dolgozom. A túlsúlyos nők gyakran panaszkodtak arra, hogy utálnak a szalonba járni, mert az tele van vékony, gyönyörű nőkkel. Számukra ez ugyanolyan érzés, mint besétálni egy tornaterembe, ami tele van fitt, kisportolt emberekkel. Ilyenkor úgy érzik, hogy mindenki őket bámulja” – magyarázta Trim Bashar Brown, mi adta az indíttatást arra, hogy létrehozza a különleges fodrászüzletet.

Megnézem
Összes kép (1)

A szakember – aki korábban maga is súlyproblémákkal küzdött – extra méretű székekkel és tükrökkel, tágas fejmosókkal rendezte be a szalont, a hajvágáshoz pedig a szokásosnál sokkal nagyobb méretű lepleket szerzett be. Kivételezés nincs, csak és kizárólag túlsúlyos hölgyeket fogad, annak érdekében, hogy a vékony nők jelenléte ne legyen zavaró a nagyobb testméretekkel rendelkező vendégek számára.

Az ötlete bevált: a szalon még csak néhány hónapja üzemel, és máris több mint félszáz visszajáró vendége van. Bashar legnagyobb álma, hogy egy nap túlsúlyos hírességek is látogassák majd az üzletét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top