Aktuális

Jön a lehűlés: hétvégén 15 fok várható

Úgy tűnik, vége a nyarat idézően meleg, napos időnek, pénteken feltartóztathatatlanul megérkezik az ősz. A hétvégén a viharos szél miatt is fázni fogunk.

Jön a lehűlés: hétvégén 15 fok várhatóCsütörtökig még kitart a napos idő, a hétvégén viszont már hűvös, szeles idő várható, a legtöbb helyen maximum 15 fok lehet – közölte hétfőn az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa, Gaál Áron.

A következő napokban a hűvös éjszakai órákat követően a délutáni órákban általában 25 fok körül alakul a csúcshőmérséklet. Csapadék nem várható, és  csak szerdától lehet erősebb széllökésekre számítani.

Az előrejelzések szerint pénteken érkezik egy markáns hidegfront, melynek hatására országszerte beborul az ég, és egyre több felé várható eső, záporeső. Pénteken a csúcshőmérséklet keleten még 20-25 fok körül várható, a nyugati országrészben ennél akár 10 fokkal is hidegebb lehet.

A hétvégén sok helyen viharossá fokozódik a szél, emiatt hűvös időre lehet számítani – mondta a meteorológus.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top