Aktuális

Ingyen kapják a kövérek a 8000 kalóriás hamburgert

Már 8000 kalóriás hamburgert is választhatnak az egészségtelen táplálkozás elkötelezett hívei egy amerikai láncnál. Ha már kellőképpen túlsúlyosak, fizetniük sem kell érte.
Brutális kalóriabomba
Brutális kalóriabomba

A meglehetősen beszédes nevű Heart Attack Grill – azaz Szívroham Grill – a napokban nyitotta meg harmadik éttermét Las Vegasban. Ez alkalomból vezették be a Quadruple Bypass hamburgert. Ebben az édesített zsemlék közé négy marhahús-pogácsát, valamint szalonna-, sajt-, hagyma-, uborka- és paradicsomszeleteket tornyoznak egymásra, az emeleteket szósszal is bőven meglocsolják. A hamburger így nagyjából 8000 kalóriát tesz ki.

Az egészségtelen táplálkozás híveit egyébként minden szempontból igyekeznek kiszolgálni, hiszen az extrém hamburger mellett a menüben szerepel többek között a világ legmagasabb vajzsírtartalmú turmixa is. A 350 fontnál, azaz nagyjából 158 kilónál nehezebb vendégek pedig ingyen ehetnek, amennyi csak beléjük fér.

Az étterem szlogenje nem kevésbé sokatmondó, mint a neve, az ugyanis így hangzik: Az íz, amiért érdemes meghalni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top