Aktuális

Sajtot lopnak legtöbben a boltokból

Tévedett, aki azt hitte, hogy a tolvajok édességet vagy alkoholt lopnak leginkább az élelmiszerüzletekből.

A világ számos országának élelmiszer-kiskereskedőit kérdezték ki arról, milyen termékeket lopnak leginkább a boltjaikból. A kutatás meglepő eredménnyel zárult, ugyanis kiderült, hogy nemzetközi szinten a tolvajok körében legnépszerűbb termék a sajt. Az üzletekbe kerülő sajtkészletek átlag 3,09 százaléka végzi a tolvajoknál.

A népszerűségi listSajtot lopnak leggyakrabban az élelmiszerboltokbóla második helyén a jó minőségű húsokat találjuk, ez után következnek csak az édességek, illetve az alkoholos italok. Észak-Amerikában, Mexikóban és Kanadában a statisztikák szerint rendkívül gyakran lopnak bébitápszert is.

A jelentés szerint világszinten évről évre egyre emelkedik a bolti lopások száma, ami egyértelműen a gazdasági válság hatásának tudható be. A szakemberek úgy látják, hogy a lista azt támasztja alá, hogy a tolvajok jó részét bizony a kényszer viszi rá a lopásra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top