Aktuális

Feszülő miniszoknyában pózol a miniszter a címlapon

Nem minden politikusnőnek állna jól a Madonna-jelmez, de úgy tűnik, a román turisztikai miniszternek minden adottsága megvan a bevállalós öltözékhez.

Fekete, elasztikus miniruhában és hosszú lakkcsizmában pózol széttárt karokkal egy földgömb előtt Elena Udrea a Tabu című román divatmagazin címlapján. Bizonyára sok férfi olvasó szívesen lapozgatja a magazint, melynek speciális, befolyásos nőkről szóló kiadása alkalmából a 37 éves román miniszter feszülős minire váltotta diszkrét munkaruháját.

A belső oldalakra készült többi fotóján pedig – amelyek közül blogjában is közöl néhányat – a csinos állami vezető öltözékét többek között Jackie Kennedy, Margaret Thatcher és Madonna inspirálta.

 
Elena Udrea a címlapon...
Elena Udrea a címlapon…
Fotó: dailymail.co.uk
 
...és a munka közben
…és munka közben
Fotó: dailymail.co.uk

„Azokra az ikonikus nőkre utalok ezzel, akik megváltoztatták a politikát a világban. Bebizonyították, hogy még jobban is csinálják azoknál a férfiaknál, akik a játékot kitalálták. Szeretném látni, hogy Romániában is érvényesülhetnek a bátor és tehetséges nők fontos állami pozíciókban” – írta a politikus saját oldalán a fotózásról.

Egyes kritikusok szerint kár, hogy Elena nem a politikai nézeteit, hanem inkább a testét fitogtatja. Kíváncsiak lennénk, vajon nagyobb támogatásnak örülhet majd ezek után a román miniszter?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top