nlc.hu
Aktuális
Anyja engedélyével vetkőzött a neten egy kislány

Anyja engedélyével vetkőzött a neten egy kislány

A gyermek webkamerán keresztül vetkőzött meztelenre egy felnőtt férfi előtt, méghozzá az anyja tudtával és beleegyezésével.

Anyja engedélyével pózolt meztelenül a 10 éves kislányA férfi régi, hírhedt trükkel élt: profi fotósnak adta ki magát és modellkarriert ígért a 41 éves anyának és 10 éves lányának, ám azt mondta, ehhez a kislányt ruha nélkül is látnia kell. Azzal kecsegtette őket, hogy ha megfelelnek a feladatra, saját költségén Floridába utaztatja őket, ahol egy anya-lánya fürdőruha-katalógushoz készítenek róluk fotókat, a munkáért pedig 20 000 dolláros fizetséget kapnak. Az asszony némi tétovázás után végül beleegyezett, hogy lánya webkamera előtt meztelenre vetkőzzön és a férfi szemügyre vehesse.

Az anya néhány nappal később aztán saját magát adta fel a rendőrségen és bejelentést tett az állítólagos fotós ellen. A nő ellen vizsgálat indult, melynek lezárultáig távol kell maradnia gyermekeitől. 10 éves lánya, illetve kisebbik gyermeke az apjukhoz kerültek. Az anya egyébként mindenben együttműködik a hatóságokkal és saját bevallása szerint áldozatnak érzi magát, akit átvertek. Ettől azonban még gyermek veszélyeztetésének vádjával bíróság elé kell állnia.

A rendőrség múlt héten őrizetbe vett egy gyanúsítottat, aki nagy valószínűséggel a magát fotósnak kiadó férfi.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top