Aktuális

Elárverezi magát Bridget Jones szerelme

A sármos színész sajátos módját választotta a jótékonykodásnak: önmagát kínálja egy nyílt, internetes aukción. Te is licitálhatsz Mark Darcy-ra!
Vajon kié lesz Mr Darcy?
Vajon kié lesz Mr. Darcy?
Fotó: people.com

Jelenleg 2425 dollárba (körülbelül félmillió forintba) kerül Colin Firth, de még nincs vége az árverésnek. Aki a legtöbbet ajánlja, találkozhat a brit színésszel december 6-án új filmje, a Suszter, szabó, baka, kém premierjén. De a szerencsés nyertesnek nemcsak arra lesz lehetősége, hogy lepacsizzon és kicsit eldiskuráljon az 51 éves sztárral: a mozi után bulizhat is vele, az elegáns after party-ra pedig egy sofőr szállítja majd el.

A People Magazinnak tett nyilatkozatában a sztár már előre együttérzéséről biztosítja lámpalázas rajongóit: „Nagy zene- és irodalomrajongó vagyok. Amikor olyan emberrel találkozom, akit csodálok, teljesen megnémulok. Inkább biztonságos távolságban maradok, mert fogalmam sincs, mit kellene tennem.”

Vagyis bárki jelentkezzen bátran, hiszen felesleges izgulni, még így is, hogy maga Mark Darcy áll majd a nyertes előtt teljes testi valójában.

Az aukcióból befolyt összeget egyébként a rendszeresen jótékonykodó Firth az Oxfam Amerikával együttműködésben a szegények megsegítésére fordítja. A sztár eBay-oldalán bárki licitálhat!

Te mennyit adnál érte?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top