Aktuális

Tönkretette az életét a lottónyeremény

Nagyjából 50 millió forintnak megfelelő összeget nyert a lottón egy titkárnő, aki saját bőrén tapasztalta meg, hogy a pénz nem boldogít.
Karen Flook

Karen Flook

Kép: dailymail.co.uk 

A titkárnőként dolgozó asszony, Karen Flook négy évvel ezelőtt megnyerte a 130 000 fontos jackpotot a brit lottón. A nő akkoriban épp válófélben volt a férjétől, és már a saját lakásában élt 2 éves kislányával. Semmiképp nem akarta, hogy elhidegült férje – akivel papíron ekkor még házastársak voltak – akár egy fillért is megkaparintson a nyereményből. Ahelyett azonban, hogy jogi tanácsot kért volna, úgy döntött, hogy nem is szól férjének a nyereményről, inkább minél előbb elkölti azt.

Karen eszelős pénzszórásba kezdett: vett két autót, sorra vásárolta a méregdrága ruhákat és ékszereket, bankszámlát nyitott a lányának, és az édesanyját is megajándékozta egy nagyobbacska összeggel.

Az ezek után megmaradt pénzt plasztikai beavatkozásokra költötte: feltöltette az ajkait, zsírleszívást csináltatott és megnagyobbíttatta a melleit. Az eredménnyel nem volt teljesen elégedett, mivel azonban a nyeremény időközben elfogyott, 5000 font hitelt vett fel, melyből újabb mellműtétet csináltatott. Ekkorra gyakorlatilag függővé vált a szépészeti beavatkozásokról, így újabb hitelekért folyamodott, melyekből botoxinjekcióit, orrplasztikáját, illetve a következő mellnagyobbítását finanszírozta.

Összesen 60 000 font adósságot halmozott fel, ezért el kellett adnia a lakását, ám annak árából csak a kölcsönök felét tudta visszafizetni. Férjétől hivatalosan 18 hónapja vált el, az elvert lottónyereményről azonban csak nemrégiben számolt be neki.

Az utolsó, elrontott mellplasztikája szövődményeként az év elején belső vérzés lépett fel nála, amitől életveszélyes állapotba került és hetekig feküdt kórházban. Az asszony jelenleg albérletben él kislányával, és nem engedhet meg magának nagyobb kiadásokat. A botoxról azonban még ebben a helyzetben sem hajlandó lemondani: egy nővérként dolgozó barátnőjével csináltatja, olcsó áron. Továbbra is rendszeresen lottózik és fogadkozik, ha legközelebb nyer, sokkal bölcsebben kezeli majd a pénzt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top