Aktuális

Még turbózná méreteit a világ legnagyobb mellű nője

Bár már jelenleg is ő a világ legnagyobb - nem természetes - kebleivel rendelkező nője, további mellnagyobbító műtétekre készül.
Sheyla Hershey
Sheyla Hershey

A 31 éves brazil származású modell, Sheyla Hershey birtokolja hivatalosan a világ leghatalmasabb műmelleit: a mellbősége jelenleg 160 centiméter, ami egyébként megegyezik a testmagasságával.

A nő több mint 30 mellnagyobbító műtéten van túl. 2010 nyarán egy újabb beavatkozás után elfertőződtek a sebei és rendkívül súlyos állapotban került kórházba. Annak érdekében, hogy az életét megmentsék, az orvosoknak el kellett távolítaniuk melleiből az implantátumokat.

Sheyla azonban nem tudott örülni annak, hogy életben maradt, számára a mellei elvesztése olyan volt, mintha a lábát vágták volna le. Bár férje és 2 éves kislánya várta haza, a nő komolyan fontolgatta az öngyilkosságot, mert úgy érezte, hogy óriáskeblei nélkül nem érdemes tovább élnie.

Felépülése több hónapig tartott, ezalatt orvosai, pszichiátere és a férje is igyekezett lebeszélni arról, hogy újra megnagyobbíttassa a melleit, de hiába. A nő az első adandó alkalommal Brazíliába utazott és befeküdt egy felkapott plasztikai klinikára, ahol kebleit két hónap alatt, beavatkozások sorozatával fokozatosan növelték a korábbi rekorder méretre. A nagyobbításhoz azonban ezúttal nem szilikont, hanem sóoldatos implantátumot használtak a szakemberek.

Sheyla saját bevallása szerint azonban még mindig nem teljesen elégedett a melleivel, ha a tükörbe néz, kicsinek látja őket, ezért azt tervezi, hogy jövő év elején megint kés alá fekszik. Bár az orvosok arra figyelmeztetik, hogy ezzel akár újra veszélybe sodorhatja az életét, az asszony úgy véli, megéri a kockázatot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top