nlc.hu
Aktuális
Barátok a zsebedben – HTC Radar

Barátok a zsebedben – HTC Radar

Veled is előfordult már, hogy a mobilodban található nevek némelyike már semmit sem jelentett számodra? Erre a problémára is megoldást találhatunk a HTC Radar okostelefonnak köszönhetően.

Barátok a zsebedben - HTC RadarA HTC Radar segítségével könnyedén nyomon követheted a számodra fontos ismerősök életét. A készülék az új Windows Phone-ról ismert People Hubbal naprakészen informál a barátaidat érintő legújabb hírekről, megmutatja az eddigi összes beszélgetéseteket, sőt még a közösségi oldalakon (pl.: Facebook) írt bejegyzéseiket és az oda feltöltött fotókat is láthatod.

Könnyedén csoportosíthatod ismerőseid aszerint, hogy milyen viszonyban vagytok. Például család, barátnők, kollégák, edzőtársak stb. Az egyes csoportoknak néhány érintéssel elküldheted ugyanazt az üzenetet. Így gyerekjáték egy-egy találkozó vagy zumbaedzés összehívása.

A megújult üzenetküldés segítségével egyetlen felületről lehet SMS-ben, Facebookon és Windows Live Messengeren keresztül kommunikálni attól függően, hogy az ismerősöd kapcsolódik-e az internethez vagy nem.

A 3,8 hüvelykes gyönyörű kijelzővel rendelkező HTC Radar elegáns kiképzésű fémházának köszönhetően nem csak szép, hanem praktikus is. Telefonod adatait és beállításait elmentheted, a fotókat és videókat pedig könnyedén megoszthatod a Microsoft ingyenesen elérhető 25 GB méretű tárhelyével, a SkyDrive-val. A SkyDrive-ot bárhonnan elérheted, ha internetközelben vagy.

Barátok a zsebedben - HTC Radar

 

A HTC Radart megtalálod a T-Pontokban vagy a T-Mobile webshopban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top