Aktuális

A Middleton lányok lettek 2011 divatikonjai

Vilmos herceg felesége a testvérével, Pippa Middletonnal vezeti az év divatikonjait összegző listát.

Kate Middleton lett 2011 legszebb nőjeA 29 éves hercegnő háromezer nő közül került ki győztesként egy angol szavazáson, amit egy ottani drogériahálózat indított. Kate Middleton népszerűsége nyomot hagyott a divaton is, állítólag miatta fogyott nagyon jól 2011-ben a fekete szemceruza.

Bár a szőkéket általában népszerűbbnek tartják, most az első öt helyezettből négy híresség barna hajú, és többségben vannak azok, akik a természetes szépséget képviselik. A második helyezett Pippa Middletont Cheryl Cole követi, és az első ötbe még Rihanna került be, aki azért nem mindig barna, a vörös hajfesték idei népszerűségét is tulajdonítják.

A hetedik Beyoncé lett, aki Emma Watsont, Katy Perryt és Viktoria Beckhamet utasította maga mögé. Az első húszba még éppen bekerült Angelina Jolie, Keira Knightley és Scarlett Johansson, aki idén a sejtelmes meztelen fotójával hozta lázba az internetet.

Lady Gaga idén először került fel a listára tizenkettedikként, a tavalyi toplistások közül most lemaradt Kylie Minogue és Michelle Obama.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top