nlc.hu
Aktuális
Pénztárosként dolgozik a milliárdos lottónyertes

Pénztárosként dolgozik a milliárdos lottónyertes

Nem akarja elszórni a könnyen jött pénzt. Ami rendben is van, de továbbra is két állásban gürizni azért túlzásnak tűnik.
Eloise Hutchinson

Eloise Hutchinson

Kép: dailymail.co.uk 

Az élelmiszerbolti pénztárosként dolgozó, 19 éves Eloise Hutchinson a két ünnep között a munkahelyén vásárolta azt a lottószelvényt, mellyel szilveszter este 1,3 millió fontot, azaz nagyjából félmilliárd forintot nyert. A lány nem is nézte a sorsolást, csupán másnap délután ellenőrizte a számokat, és ekkor döbbent rá, hogy övé a hatalmas nyeremény.

Bár egyik pillanatról a másikra Nagy-Britannia egyik leggazdagabb tinédzsere lett, Eloise-t ez a tény egyáltalán nem szédítette meg. Mint azt a nyeremény átvételekor tartott sajtótájékoztatón elmondta, amióta tudja, hogy az eddigieknél jóval szabadabban költekezhet, egy iPadet és néhány ruhát vásárolt magának. Ha megérkezik a számlájára az összeg, befizet még egy jamaicai nyaralásra a barátjával, és vesz egy középkategóriás autót, a többi pénzt pedig félreteszi. Pénztárosi állását nem akarja otthagyni, és szeretné folytatni szépségtanácsadói másodállását is.

Az ünneplést sem vitte túlzásba: pár napja a párjával és két barátjukkal beültek vacsorázni egy étterembe, ahol elmondta nekik a jó hírt. A számlát azonban nem ő, hanem a párja rendezte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top