Aktuális

Lovat tart a nappalijában – fotók

A skót nő úgy él együtt otthonában a lóval, ahogy más egy szobakutyával.

A lovasoktatóként dolgozó nő, Stephanie Noble saját házának nappalijában rendezte be hároméves kancája, Grey Lady lakóhelyét. Az állat számára elkerített területen minden megtalálható, ami egy istállóban is rendelkezésre áll, s a ló persze nincs naphosszat bezárva: gazdája napjában többször is kiviszi az udvarra, ahol szabadon sétálhat, legelészhet.

Forrás: dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk

 

A ló korábban egy béristállóban lakott a háztól nem messze, ám Noble szeptemberben végül elhozta onnan, mert elégedetlen volt a körülményekkel. Más megoldás híján többen is azt tanácsolták neki, hogy adja el a lovat, ő azonban erről hallani sem akart. „Előbb adnám el saját magam, mint ezt a pónilovat” – szögezte le, s az állatot beköltöztette az otthonába.

Forrás: dailymail.co.uk
Forrás: dailymail.co.uk

 

A nő ikerházban lakik, szomszédja pedig rendszeresen feljelenti a ló miatt. A helyi hatóságok többször is jártak náluk, de nem találtak olyan szabálytalanságot, amit miatt az állatot kitilthatták volna a házból. „Ez az én tulajdonom. Ha egy elefántot akarnék tartani a házban, azt is megtehetném – jelentette ki Noble. – Az sem normális, hogy a madarakat kalitkában tartsuk, hiszen el tudnának repülni, emiatt mégsem panaszkodnak az emberek. Grey Lady nagyon boldog itt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top