Aktuális

Képezd tovább magad, sikeresebb leszel!

Jó pap holtig tanul – szól a közmondás, és így igaz: minél több mindenhez értesz, annál jobban megfizetnek, és így annál könnyebb lesz az életed. (x)

Mi a nehezebb? Az érettségit megszerezni, vagy azt eldönteni, hogyan tovább? Az idén még nehezebb a döntés, hiszen szeptembertől változik a felsőoktatás rendje, beleértve a tandíjakat is.

Továbbtanulás érettségi után a KOTK Külgazdasági Szakközépiskolában

További fotókért kattints a képre.
További fotókért
kattints a képre!

A Külgazdasági Szakközépiskola sok diákja választotta a továbbtanulásnak azt az útját, hogy először szakképesítést szereznek, és ennek birtokában, tapasztalatokkal, nyelvtudással, felvételi többletpontokkal gazdagodva vágnak neki a főiskolának, egyetemnek. A felsőfokú szakképzésben szerzett kreditpontokat is hasznosíthatják. A kereskedelmi menedzserek és a jogi asszisztensek képzése a BGF Külkereskedelmi Karával, illetve a pécsi egyetem Állam- és Jogtudományi Karával együttműködésben folyik.

S ha így sem sikerül a felvételi, vagy megszeretik a választott szakterületet, jó eséllyel választhatnak munkahelyet. Ez utóbbiban az iskola szakmai partnerei is segítenek.

A gazdasági folyamatok, a külgazdaság, szállítmányozás, logisztika, marketing, valamint a jogi pálya iránt érdeklődő fiatalok a Külgazdasági Szakközépiskolában megtalálják mindazt, amit egy elismert, nagy múltú iskolától elvárhatnak. Felkészült, szakmai tapasztalatot, üzleti gyakorlatot is szerzett tanárokat, a tanulást segítő iskolai légkört, alapos felkészítést a szakmai vizsgára és a választott pályára.

KOTK Külgazdasági Szakközépiskola

Az Európai Levelező Oktatás tanfolyamain a könyveléstől a vendéglátási szakismeretig mindent megtanulhatsz!

További fotókért kattints a képre.
További fotókért kattints a képre!

Az ELO az elmúlt két évtized alatt mindig arra törekedett, hogy támogassa a tanulást, ennek egyik bizonyítéka, hogy tanfolyamok széles választékát kínálja, így szinte mindenki megtalálja a számára megfelelő tananyagsorozatot a több mint 80 levelező tanfolyam között.

A tananyagcsomagok megfelelő szakmai hátteret nyújtanak a levelező oktatás kényelmét választók számára. Ennek köszönhetően eddig közel
400 000 tanuló döntött úgy, hogy bizalmat szavaz a levelező oktatásban rejlő lehetőségeknek, és kipróbálja az otthon tanulás kényelmes módszerét.
   

Mit is kínál az ELO?

  • kényelmes, stresszmentes tanulás lehetőséget, hiszen akár saját otthonodban képezheted magad,
  • önálló időbeosztást, mivel saját ütemben haladhatsz a tananyagokkal, így még hatékonyabbá válik a tanultak elsajátítása,
  • azonnali eredményeket – akár napi 15 perc tanulással,
  • a legmodernebb módszereket, gyakorlatokat, hanganyagokat, és szótanuló programokat,
  • kedvező árakat, havi részletfizetési lehetőségeket, kedvezményeket!

Tekintsd meg az ELO honlapját és válassz kedvedre tananyagaik közül Te is!

Ingyenes próbaleckék!

Ha még nem döntötted el, hogy mit tanulnál szívesen, az ELO segít neked!

Külföldi karrierre vágynál, vagy csak megnéznéd, mi van a világ másik felén?

További fotókért kattints a képre.
További fotókért
kattints a képre!

Mi sem természetesebb az emberi kíváncsiságnál, de gondolkodtál már azon, hogy ahol a víz is fordítva folyik le, vagy a kenguru a nemzet büszkesége, ott vajon hogy élnek az emberek? Akár angoltanulásról van szó, akár új karrier építésébe fognál, Ausztrália tökéletes hely arra, hogy mindazt a tudást megszerezd, amivel megvalósíthatod elképzeléseidet.

Tudjuk, London közel van, Amerika meg mégis csak az álmok hazája, de a StudyGO biztosítja neked, hogy Ausztráliában még nagyobbakat lehet álmodni. Környezete, kultúrája és nem utolsósorban gazdasági helyzete lehetővé teszi, hogy olyan országban éld át a tanulás és a karrierépítés lépéseit, amelyre húsz év múltán is csak mosolyogva fogsz visszagondolni. 

Ha pont a kezdőlökésre és még egy kis napsütésre is vágynál, ugorj be hozzájuk egy kávéra, és megmutatják, milyen lehetőségek várnak rád a napfény városában Brisbane-ben, vagy a csodás Gold Coaston. Kíváncsiságodat pedig addig kielégítheted a honlapjukon keresztül is, ahol ajánljuk figyelmedbe a Shaftson International College, az Imagine Education vagy a Kaplan International College bemutatkozóit.

Mindezek után pedig nem csak egy hosszabb-rövidebb látogatásra gondolnál, hanem maradnál is? Miért ne? Ők abban is segítenek, hogy új életet kezdj, neked pedig csak csomagolásról kell gondoskodni.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top