Aktuális

Holtomiglan-holtodiglan Hollywoodban

"Szabadjára kell engedni a másikat" – ezt a választ adta Anette Bening arra a kérdésre, hogyan képes megőrizni a házasságát. A világhíres színészpárok közül évek óta együtt él Melanie Griffith és Antonio Banderas, Vincent Cassel és Monica Bellucci, vagy Kurt Russel és Goldie Hawn. Vajon mi a titkuk?

 

Holtomiglan-holtodiglan Hollywoodban20 éve együtt – Sarah Jessica Parker és Matthew Broderick

A New Yorkban élő pár 1997-ben mondta ki a boldogító igent egy „meglepetés szertartáson”, a meghívottak csak a helyszínen tudták meg, hogy a buli, amire a meghívót kapták, valójában esküvő. Az évek során számos pletyka felreppent róluk, hallani lehetett kölcsönös megcsalásról, rivalizálásról, ők mégis kitartanak egymás mellett, és boldogan nevelik három közös gyereküket.

A titok: Napi húsz perc utálat
Sarah Jessica Parker egy rádiós interjúban elárulta, ő bizony megengedi magának, hogy naponta egyszer húsz percig utálja a férjét. Szerinte ez egészséges és természetes, de azt is bevallotta, hogy sok az olyan nap, amikor erre a húsz percre nincs is szükségük.

Holtomiglan-holtodiglan Hollywoodban16 éve együtt – Melanie Griffith és Antonio Banderas

A spanyol szívtiprót talán nem sokan irigyelték, amikor elvette a nála három évvel idősebb Melanie-t, aki túl volt három házasságon (ebből kettő Don Johnsonhoz kötötte), volt már két gyereke, és komoly alkohol-, valamint drogfüggőséggel küzdött. Házasságuk azonban működik, a feleség féltékenykedése ellenére is szépen nevelik Melanie gyerekeit és közös lányukat is, az idő haladtával pedig úgy tűnik, a feleség is megérti, nem kell plasztikai műtét ahhoz, hogy Antoniót maga mellett tartsa.

A titok: édes a kibékülés
Antonio Banderas kifejezetten szeret Melanie-val veszekedni, mert imád utána békülni, és itt nemcsak a szexről van szó, hanem az ölelésről, puszikról, a szeretet kifejezéséről. Banderas bevallotta, most is úgy szereti feleségét, mint amikor először meglátta, ezért nem is vágyik senki másra.

Holtomiglan-holtodiglan Hollywoodban16 éve együtt – Vincent Cassel és Monica Bellucci

Az emberiség egyik fele minden valószínűség szerint Casselt irigyli gyönyörű feleségéért, a másik fele pedig Belluccit sármos férjéért. A pár tizenegy éve házasodott össze, öt filmben szerepeltek együtt, két kislányuk született. Családjuk olyan, mintha a bábeli toronyba csöppennénk, Monica Bellucci olaszul szól a gyerekekhez, Vincent Cassel pedig franciául, de sok időt töltenek Londonban is, ahol a szülők angolul beszélnek.

A titok: Távszerelem
A házaspár nem titkolja, hisznek abban, hogy a tüzet csak úgy lehet megőrizni, ha nincsenek állandóan együtt. Ezért két lakást tartanak fent – a feleség Londonban, a férj Párizsban tölti ideje nagyobb részét –, így a hétköznapi problémák nem tudják eltompítani a szenvedélyt.


Holtomiglan-holtodiglan Hollywoodban28 éve együtt – Kurt Russel és Goldie Hawn

A szőke színésznő két házasságon volt túl, amikor egy forgatáson megismerkedett a nála hat évvel fiatalabb Kurt Russellel. Nem házasodtak össze, az eltelt idő azonban őket bizonyítja, közös fiuk mellett Goldie Hawn előző házasságából származó gyerekei is imádják Kurt Russelt. Hawn az utóbbi években nem vállalt filmeket, viszont nagyon élvezi a nagymamaszerepet, lánya, Kate Hudson már két unokával ajándékozta meg.

Titok: Házasság helyett együttélés

A színésznő szerint nagyszerű az életük házasság nélkül is: „Elkötelezett vagyok, hát nem erről kellene a házasságnak szólnia? Amíg az én érzelmi státuszom odaadó, hűséges, szerető és gondoskodó, addig rendben vagyunk. A gyerekeinket gyönyörűen felneveltük, nagyszerű emberek lettek, jó munkát végeztünk, és ehhez nem kellett összeházasodnunk.”

Holtomiglan-holtodiglan Hollywoodban21 éve együtt – Annette Bening és Warren Beatty

Amikor összeházasodtak, Annette Bening 34 éves volt, Warren Beatty pedig 55, és egy életrajzírója szerint már közel tizenháromezer nőt csábított el. Nem sokan fogadtak volna hosszú kapcsolatra, ők azonban a mai napig együtt vannak, négy gyermekük született. Legnagyobb lányuk nemrég megosztotta szüleivel vágyát, miszerint  egy átalakító műtét segítségével szeretne férfivá válni. Ez komoly problémát okoz a házaspárnak, míg a feleség támogatja gyermeke elképzelését, a férj szerint ez elhibázott lépés lenne.

A titok: A szabadság
Sokakat meglepett, mennyire lecsillapodott Warren Beatty a házasságban, Annette Bening szerint azonban egyszerű a magyarázat: „Szabadjára kell engedni a férjet, mert akkor a tenyerén fogja hordozni asszonyát!”

Holtomiglan-holtodiglan Hollywoodban3 éve együtt – Penélope Cruz és Javier Bardem

A pár 20 évvel ezelőtt már szerepelt együtt; a Sonka, sonka című filmben egy emlékezetes szexjelenetet is bevállaltak, de szerelem csak 2008-ban szövődött kettejük között, amikor sok év után újra találkoztak egy filmforgatáson, ahol egy egymás nélkül élni nem tudó elvált házaspárt alakítottak. Bár a színésznő nyilatkozataiban sokáig házasságellenesnek mutatkozott, Javier Bardemnek igent mondott, a Bahamákon egybekeltek, nemrég pedig megszületett kisfiuk is.

A titok: média kizárva
A sajtó szívesen csámcsogott a színésznő kapcsolatain, különösen, amikor Tom Cruise-zal, illetve Matthew McConaughey-vel járt. Bardemmel sokáig titkolták szerelmüket, az esküvőről csak utólag beszéltek, a terhességet is csak akkor ismerték el, amikor már nem lehetett elrejteni a domborodó pocakot.

 

A cikk nyomtatásban a Nők Lapja e heti számában jelent meg. 

A legfrissebb szám tartalmából: 

  • Holtomiglan-holtodiglan HollywoodbanBásti Juli: „Megtanultam a jelenben élni”
  • Szimbólummá vált tárgyak a világból
  • Holtomiglan-holtodiglan Hollywoodban
  • Kutyaterápia a tanórán?
  • Elmarad idén a tél?
  • Lehet boldog a gyerek?
  • Anya főz
  • Dr. Vekerdy Tamás rovata

Ha előfizetnél a lapra, itt és most megteheted!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top