Aktuális

Öccse lőtt le egy 8 éves kislányt Pálházán

Apjuk fegyverével sebesítette meg súlyosan testvérét egy mindössze 6 éves kisfiú. Mostanában nem ez az első eset, hogy a szülők felelőtlensége miatt történik baleset.
A szobában tartózkodó nyolcéves kislány súlyosan megsérült
A  nyolcéves kislány súlyosan megsérült (képünk illusztráció)

Egy Pálháza környéki tanyán szenvedett súlyos sérüléseket egy sárospataki nyolcéves kislány, a fegyver a hatéves öccse kezében sült el – közölte a rendőrség szerdán.

Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerint vasárnap a kora esti órákban az apa által engedély nélkül tartott maroklőfegyver eddig ismeretlen módon elsült a hatéves fiú kezében. A szobában tartózkodó nyolcéves kislány súlyosan megsérült.

Egyelőre csak annyit tudni, hogy a rendőrség lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettének gyanúja miatt nyomoz a gyerekek 58 éves apja ellen.

Február elején szintén apja fegyverével  agyonlőtte magát egy 13 éves fiú a Pest megyei Halásztelken. Először öngyilkosságnak hitték, de mára valószínűbb, hogy ebben az esetben is baleset történt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top