Aktuális

A legjobb munkahelyeket keresik

Júniusig lehet jelentkezni a legjobb magyar munkahely címre.
A dolgozó is véleményt nyilváníthat
A dolgozó is véleményt nyilváníthat

Tizenkettedik alkalommal újra elindítják itthon a Legjobb Munkahely Felmérést, írja az MTI.  Az Aon Hewitt humán tanácsadó cég célja a felméréssel, hogy konkrét megoldásokat kínáljon a dolgozók elkötelezettségének és az üzleti eredményesség növelésére. A felmérésre júniusig jelentkezhetnek a cégek, a kis- és közepes vállalkozásoktól a több ezer munkavállalót foglalkoztató multinacionális vállalatokig.

A felmérés keretében a felsővezetést és a HR-munkatársakat kérdező kérdőívek mellett minden dolgozó véleményt nyilváníthat munkáltatójáról. A legjobb munkahelyeket ezúttal is 3 kategóriában hirdetnek: az 50–250, 250–1000 munkavállaló között, és az ezernél több embert foglalkoztató vállalatoknál. Tavaly összesen 23 000 munkavállaló és 503 felsővezető véleménye alapján adták át a legjobb munkahely címeket.

A Hewitt Associates 1997-ben állította össze először a „Legjobb 100 munkahely” listáját. A felmérés 2001-ben jutott el először Magyarországra, Németország mellett az első európai országként. Tavaly a Mátrai Erőmű Zrt. lett a legjobb magyar munkahely a nagyvállalatok között, míg a 250–1000-es létszámú vállalatok kategóriájában a Fundamenta-Lakáskassza Zrt., az ennél kisebb cégek versenyében pedig a gyógyszeriparban tevékenykedő Janssen-Cilag Kft. nyert.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top