Aktuális

Aszfaltba ragadt Porschéjával a türelmetlen sofőr – fotó

Ha te is utálod a közlekedési dugóban pofátlanul trükköző sofőröket, akkor most lesz egy pillanatnyi elégtételed: nézd meg, hová jut, aki túlságosan siet!

Közlekedési dugóból próbált kiszabadulni egy Porsche sofőrje, de az alternatív útvonal végül a frissen terített aszfaltba vezetett – a világ vezető fotóügynökségeinek legnagyobb örömére. A türelmetlen autós állítólag csak későn vette észre az útépítők által lezárt részt, és sikerült teljes lendülettel belehajtania a szilárdulástól még messze lévő anyagba.

 
Aszfaltba ragadt Porschéjával a türelmetlen sofőr - fotó
 
Aszfaltba ragadt Porschéjával a türelmetlen sofőr - fotó

 

Végül vagy egy tucat érthetően bosszús útkarbantartó kellett a luxusautó kiszabadításához. A megalázó incidens San Franciscóban történt, ugyanis a járókelők a beszámolók szerint harsányan kiröhögték a bebetonozott sportkocsist.

Nem mintha ő lenne az első, aki így járt pórul – itt megnézheted az ügyvédnőt, aki 15 milliós Lexusát kormányozta bele a trutyiba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top